تاریخ انتشار: ۱۶ فروردین ۱۳۹۳ - ۱۶:۱۲

کاردستی> طرح و اجرا: آلاله نیرومند شاید تا حالا با رنگ‌های خوراکی، تخم‌مرغ رنگ کرده باشید. اما رنگ‌کردن تخم‌مرغ با مواد طبیعی، لذت بیش‌تری دارد.

مواد طبیعی زیادی هستند که می‌شود با آن‌ها تخم‌مرغ رنگ کرد، مثل زردچوبه که تخم‌مرغ را زرد می‌کنند، گلرنگ و روناس که آن را نارنجی می‌کند، قهوه، حنا و پوست پیاز قهوه‌ای که تخم‌مرغ را به‌رنگ قهوه‌ای در می‌آورند، یا کلم بنفش، لبو و پوست‌ پیاز بنفش که آن را بنفش می‌کنند.

اما جالب‌تر می‌شود اگر به‌جای یک تخم‌مرغ تک‌رنگ ساده، یک طرح جالب برای تخم‌مرغ آماده کنیم؛ مثل تخم‌مرغی پوست‌پیازی با طرح برگ.

برای این‌کار باید برگ‌های تازه‌‌ای را که خشک و شکننده نیستند و رگ‌برگ‌های برجسته‌ای دارند، با کمی چسب، روی سطح تخم‌مرغ بچسبانید. دور تخم‌مرغ را با توری بپوشانید و تخم‌مرغ‌ها را در یک قابلمه همراه با پوست‌پیاز آب‌پز کنید. حواستان باشد که بیش‌تر از نیم‌ساعت تخم‌مرغ‌ها را نپزید و قبل از این‌که برگ‌ها له‌ شوند و رنگ به زیر آن‌ها برسد، آن‌ها را از آب خارج کنید.

منبع: همشهری آنلاین