همشهری آنلاین: رئیس سازمان بسیج مستضعفین با بیان اینکه شهادت علی خلیلی، بسیاری از افراد را از غفلت بیدار کرده و به صحنه می‌کشاند، گفت: در این موضوع باید مدعی العموم به عنوان جرم ورود کند چراکه بحث امنیت اخلاقی جامعه مطرح است.

به گزارش تسنیم، محمدرضا نقدی رئیس سازمان بسیج مستضعفین با حضور در منزل طلبه بسیجی شهید علی خلیلی با خانواده این شهید امر به معروف و نهی از منکر دیدار کرد.

سردار نقدی در این دیدار شهادت مظلومانه این شهید را سبب احیای امر به معروف و نهی از منکر و انگیزه بیشتر جوانان برای اجرای این فریضه دانسته و تصریح کرد: دشمنان و افراد نادرست تصور می‌کنند با کشتن و زخمی کردن موجب ترس نیروهای حزب الله می‌شوند در حالی که اینجا عرصه عشق و شور مومنین است و هر جا خطر بیشتری هست، علاقمندی جوانان برای حضور نیز بیشتر است.

وی در ادامه گفت: چه مسئولین وظایف خود را انجام دهند چه ندهند، خون مظلومانه علی موجب جوش و خروش جوانان مومن می‌شود و در طلیعه سال فرهنگ، شهادت این جوان بسیجی بسیاری از برکت‌ها را در پی خواهد داشت و مظلومیت او خیلی از گره‌ها را باز خواهد کرد.

امروزه در عرصه فرهنگ، بی سر و صدا و خاموش جوانان را ذبح و ملت را سر می‌برند

رئیس سازمان بسیج مستضعفین به تلفات عرصه تهاجم فرهنگی اشاره کرده و اظهار داشت: در دوران دفاع مقدس وقتی مجروح یا شهیدی بر می‌گشت همه او را تکریم می‌کردند اما امروزه در عرصه فرهنگ، بی سر و صدا و خاموش جوانان را ذبح و ملت را سر می‌برند.

وی با بیان اینکه شهادت علی خلیلی، بسیاری از افراد را از غفلت بیدار کرده و به صحنه می‌کشاند، تاکید کرد: اشکال دستگاه قضا این است که به امر و نهی مانند قضایای شخصی نگاه می‌کند حال آنکه باید مدعی العموم به عنوان جرم ورود کند چراکه بحث امنیت اخلاقی جامعه مطرح است.

در ادامه این دیدار پدر شهید علی خلیلی، ایشان را اولین شهید عرصه فرهنگ در سال 93 خوانده و اظهار داشت: علی آرزوی شهادت داشت و یکبار که 12 سال داشت و به جمکران رفته بودیم، نامه‌ای را به داخل چاه انداخت و پس از اینکه از او پرسیدم چه نوشتی؟ گفت که نوشتم: خدایا شهادت مرا نزدیک تر بگردان.

پدر این شهید امر به معروف و نهی از منکر ادامه داد: یکبار وقتی خواب بودم متوجه شدم چیزی پایم را قلقلک می‌دهد، بلند شدم و دیدم پسرم علی در حال بوسیدن پای من است.

مسئولین باید از جوانان انقلابی حمایت کنند

مادر این طلبه شهید نیز گفت: علی دوست داشت در این راه برود اما مسئولین باید کاری کنند که جوانان پاکی همچون علی اینگونه در معرض آسیب و تهدید از سوی اراذل قرار نگیرند و باید از جوانان انقلابی حمایت کنند.

عموی شهید خلیلی نیز اظهار داشت: علی در سن هفت سالگی بچه ‌ای هم سن و سال خود را جمع کرد و برای امام حسین علیه السلام هیئت عزاداری راه انداخت.

عموی شهیدخاطرنشان کرد: این شهید مظلوم و مودب بود و در شب حادثه که شب نیمه شعبان بود، فقط گفته بود که این کار را نکنید در نیمه شعبان زشت است ولی 6 نفر او را مورد ضرب و شتم با سلاح سرد قرار دادند.

منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها