به گزارش مهر، سرهنگ کارآگاه هادی مصطفایی در این باره اظهار داشت: نرخ وقوع قتل در سال 92 به 2.5 نفر در هر یکصد هزار نفر رسید. این در حالی است که نرخ قتل در سال 90، 3 نفر بود که خوشبختانه شاهد کاهش وقوع قتل در کشور هستیم.
وی با اعلام اینکه بیشترین علت وقوع قتل ضرب و جرح و پس از آن استفاده از سلاح سرد است، افزود: بیشترین نوع قتل نیز نزاع و اختلافات است و سرقت نیز در وقوع قتل نقش مهمی دارد.
معاون مبارزه با جرایم جنایی پلیس آگاهی با بیان اینکه 30 درصد قتل های کشور خانوادگی است افزود: در میان قتلهای خانوادگی و همسرکشی مردان بیشتر از زنان همسرانشان را به قتل میرسانند اگرچه انگیزههایی همچون ارتباطات غیراخلاقی، نزاع و کدورت در ارتکاب این قتلها موثر است.
وی با بیان اینکه تمامی اطلاعات قربانیان تجاوز جنسی در پلیس آگاهی حفظ شده و رویکرد ماه حفظ هویت قربانیان است، تاکید کرد: سعی میکنیم هویت تمام قربانیان تجاوز جنسی که به پلیس مراجعه میکنند، حفظ شود و از پلیس زن به منظور سهولت و رعایت حریمها برای رسیدگی به این پروندهها استفاده میکنیم. تمام بازجوییها از قربانیان و رسیدگی و احضار توسط افسران زن انجام میشود و سعی کردهایم در احضار محدودیت ایجاد کنیم تا افراد مجبور نباشند چندین بار به پلیس آگاهی مراجعه کنند.
مصطفایی با اعلام اینکه وقوع قتل در نیمه نخست سال بیشتر است اظهار داشت: به عنوان یک کارشناس معتقدم وقوع قتل در نیمه اول سال به علت این که فعالیت افراد بیشتر و حضور در اماکن عمومی افزایش مییابد نسبت به نیمه دوم سال رشد نشان میدهد.