همشهری آنلاین: فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت: وظیفه بسیج دانشجویی عمل صالح و انقلابی در مقابل تهدیدات و تهاجم فرهنگی و ایفای نقش درست و به موقع است.

به گزارش ایرنا از روابط عمومی سازمان بسیج دانشجویی، سردار سرلشکر «محمدعلی جعفری» در دیدار با جمعی از مسئولین بسیج دانشجویی دانشگاه های کشور، پیرامون وظایف و نقش بسیج دانشجویی افزود: دغدغه اصلی ما رسیدن به نقطه ای است که رهبر معظم انقلاب از بسیج دانشجویی و دانشجویان بسیجی دانشگاه ها انتظار دارند.

وی ایفای نقش و رشد مجموعه بسیج، از جمله بسیج دانشجویی در جامعه را از جمله انتظارات از این مجموعه ها دانست و ادامه داد: باید به نقطه ای برسیم که بدانیم چگونه باید نقش آفرینی کنیم؟ یعنی اینکه بسیج دانشجویی بداند چه کاری باید انجام دهد و چه انتظاری از او می رود؟ انتظار از بسیج دانشجویی این است که به وظیفه ذاتی خود یعنی حفظ و پیشبرد اهداف انقلاب توجه ویژه ای داشته باشد.

سردار جعفری گفت: این انتظار از بسیج دانشجویی در راستای همان انتظاری است که بر دوش سپاه و بسیج گذاشته شده است و این مهم چیزی جز وظیفه سنگین محافظت از انقلاب و به پیش بردن اهدافش نیست.

فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با بیان اینکه وقتی کسی می گوید من بسیجی هستم، باید تمام دغدغه اش کمک به انقلاب و پیشبرد اهداف آن باشد، افزود: این حرف بسیار کلی است و باید از خود بپرسیم که خوب برای پیشبرد این اهداف چه باید بکنیم؟ چگونه باید قدم در این میدان بگذاریم و چه زمانی قدم در این راه بگذاریم؟

سردار جعفری به بیان فرمایشی از رهبر معظم انقلاب در مورد ماهیت پاسداری از انقلاب پرداخت و گفت: حضرت آقا پاسداری از انقلاب را تشبیه به حرکت اباعبدالله الحسین(ع) نمودند و فرمودند، پاسداری از انقلاب، پاسداری از دین خداست و این ادامه راهی است که اباعبدالله(ع) انجام داده است.

وی افزود: با این فرمایشات تکلیف ما مشخص است، پاسداری از انقلاب اسلامی پاسداری از دین خداست و این پاسداری در هر عرصه، مکان و زمانی از انقلاب موضوعیت پیدا می کند. هر کسی که دل در گرو حرکت اباعبدالله(ع) دارد و می خواهد در مسیر ایشان گام برداد، باید نسبت به مسأله حفظ انقلاب و گسترش آن احساس مسئولیت کند.

سردار جعفری گفت: رهبر انقلاب فرموده اند، ما به دنبال پاسداری درست، به موقع و غیر محافظه کارانه از انقلاب اسلامی هستیم. عمل به این فرمایش ایشان و این انتظار آرمانی در عرصه اجرایی کاری بس سخت و دشوار است که نیاز به مدیریت انقلابی و تحول گرایانه دارد.

وی افزود: نگاه تحولی در این مسأله بسیار به ما کمک می کند و کشور نیاز به مدیریت تحولی و انقلابی دارد و این همانی است که رهبر معظم انقلاب مدام می فرمایند «مدیریت جهادی» یعنی اقتصاد و فرهنگ بدون عزم ملی و مدیریت جهادی محقق نخواهد شد.

فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ادامه داد: اینکه گفته می شود بسیج دانشجویی مهمتر از سایر اقشار است و به عقیده بنده هم همینطور است، نسبت به آن جایگاهی است بسیج دانشجویی دارد و نقشی است که می تواند در جامعه ایفا کند. بنابراین انتظار از بسیج دانشجویی در حفظ و دفاع از انقلاب بیشتر از سایر تشکل ها و اقشار است.

وی بار دیگر به سه ویژگی مد نظر رهبری در مسأله حفظ و دفاع از انقلاب اشاره کرد و گفت: پاسداری درست به موقع و غیرمحافظه کارانه سه اصلی است که باید با توجه به نگاه رهبر معظم انقلاب به آنها دقت کرد.

سردار جعفری در تشریح مفهوم غیر محافظه کارانه از دیدگاه رهبری افزود: منظور ایشان از واژه غیر محافظه کارانه، حفظ شرایط فعلی انقلاب نیست، بلکه تلاش برای پیشبرد اهداف انقلاب در عین دفاع از اصول اساسی آن و حفظ انقلاب است و صرفا حفظ وضع فعلی نوعی پاسداری محافظه کارانه است که باید همراه با نگاه به آینده باشد تا به نتیجه برسد.

فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در بخش دیگری از سخنان خود به بیان برخی وظایف بسیج دانشجویی در دانشگاه ها پرداخت و گفت: بسیج دانشجویی باید بداند در چه مکانی و در چه زمانی چه کاری باید انجام دهد و این مستلزم درک و تشخیص درست تکلیف الهی - انقلابی و سپس عمل به موقع، درست و انقلابی است.

سردار جعفری خطاب به جمع حاضر در این جلسه گفت: اگر نتوانید بر روی محیط دانشگاه خود اثرگذار باشید، نباید انتظار تاثیرگذاری در کل نظام و جامعه را از مجموعه بسیج دانشجویی داشته باشید. از این رو باید در این راه یعنی اثرگذاری بر محیط دانشگاه و به تبع آن جامعه با جهاد و تلاش بی وقفه گام نهاد و از جان و مال و نفس و همه چیز زد.

وی با اشاره به آیاتی از قرآن در مورد ایمان به همراه عمل گفت: زمانی صدق ایمان اثبات می شود که عمل درست با آن همراه باشد، زیرا این مساله بارها در قران آمده است که ایمان بدون عمل صالح به نتیجه نخواهد رسید.

سردار جعفری تاکید کرد: کار را برای خدا انجام دهید و با ایفای نقش انقلابی، تکلیفی، جهادی و مومنانه خود، دین خدا را یاری کنید. اگر اراده کنید که دین خدا را یاری کنید، خدا هم از همه طرق ممکن به یاری شما خواهد آمد. «ان تنصروا الله ینصرکم». در این صورت است که خدا هم از لحاظ مادی کمک خواهد کرد و هم از لحاظ فکری. یعنی خدای بزرگ راه را نشان خواهد داد. «الذین جاهدوا فینا لنهدین سبلنا». کسانی که جهاد کنند در راه خدا، خدا هم هدایتشان خواهد کرد.

منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها