به گزارش فارس، «لیندسی مکگوآن»،طراح لباسی است که در پروژههای مشهوری چون «ترمیناتور»، «پلیس آهنین»، «مرد آهنی» و «کاپیتان آمریکایی» همکاری داشته است.
او یکی از سه طراح لباس نامزد اسکار است که اخیرا به استخدام ارتش آمریکا درآمدهاند.
ماموریت این افراد ساخت یک لباس مرد آهنی واقعی برای حفاظت از سربازان آمریکایی در جنگ عنوان شده است.
روزنامه وال استریت ژورنال یکی از منابع خارجی منتشر کننده این خبر است که برای اشاره به این پروژه از اصطلاح «ماموریت غیرممکن» (اشارهای به فیلم هالیوودی ماموریت ناممکن با بازی «تام کروز») استفاده کرده است.
خواست ارتش آمریکا به وجود آوردن نسل جدیدی از زرههای ایمن طی 4 سال آینده است که در عین مقاومت بسیار بالا تا حد قابل توجهی نیز سبک باشد.
در کنار این سه طراح لباس هالیوود قرار است یک تیم بسیار بزرگ متشکل از جانور شناساسان، سربازان کهنه کار جنگ، کارشناسان فنآوری و یک محقق کانادایی نیز همکاری کنند.
در این پروژه که به پروژه TALOS مشهور است،جانورشناسان وظیفه دارند که اسرار مربوط به پوسته ضخیم و ایمن بدن حشرهها را کشف کنند.
«مایک فیلدستون»، مدیر پروژه «TALOS» در ارتش گفت: ما در حال تلاش برای به وجود آوردن یک انقلاب هستیم.
برای سالیان سال سربازان ما در جنگهای مختلف از جمله جنگ عراق و افغانستان در برخی عملیاتها مجبور به تحمل اضافه باری بیش از 125 پوند بودند که شامل اسلحه، ابزارآلات الکترونیکی و همچنین لباسهایشان میشد.
«راس آنگولد»، یک طراح لباس در مصارف پزشکی گفت: ساخت زرهی به شکل و شمایل مرد آهنی، میتواند حداقل وزنی بالغ بر 400 پوند داشته باشد که سرعتالعمل و چالاکی را از نیروهای ارتش میگیرد که همین مشکل این موضوع را غیرممکن میکند.
وی افزود: آنچه که در هالیوود با نام لباس مرد آهنی ساخته میشود، غیرممکن است نازک، سبک و بهینهساز انرژی باشد.
ما تمام تلاشمان را برای حل این مشکلات به کار گرفتهایم و در این میان این سؤال مطرح است که «مرد آهنی» اگر در زندگی واقعی وجود داشت، به چه شکل بود؟
این اولین باری نیست که ارتش آمریکا برای دستیابی یک لباس مناسب جنگی، دست به اجرای چنین پروژههای عظیمی میزند، آن چنان که طی سالیان گذشته دهها میلیون دلار هزینه کرده و هیچکدام آن گونه که پیشبینی میشد پیش نرفت و اعتراضهای زیادی را در میان حقوقدانان و مقامات سیاسی آمریکا به دنبال داشت.