تصاوير متعلق به يك مزرعه برنج در شهر ايچيكاوا (Ichikawa) در ژاپن است. ژاپنيها اين روش را شيوه اردكي (Aigamo Method) مينامند كه براي نخستين بار توسط كشاورزي به نام تاكائو فورونو (Takao Furuno) در سال 1989 ارائه شد.
تاریخ انتشار: ۲۰ تیر ۱۳۹۳ - ۱۲:۴۷
همشهری آنلاین: برنجکاران ژاپنی در گریز از مصرف سموم شیمیایی به شیوهای جالب رو آوردهاند. آنها برای مقابله با علفهای هرز و حشرات و آفات از جوجهاردکها استفاده میکنند که شیوهای نه تنها موثر بلکه طرفدار محیط زیست نیز هست.