ايسنا نوشت: سید مصطفی هاشمی طبا اظهار کرد: گرفتن میزبانی مسابقات بین المللی باید مستمر باشد. هرچه ارتباطات با کشورهای خارجی بیشتر باشد و کشور ما بیشتر در سطح جهان شناخته شود کلا به نفع مصالح ایران است. مراودات بین المللی برای ورزش ایران بسیار مفید است. همیشه باید نگاه و تعامل مناسبی با بیرون داشته و از درون هم زایندگی داشته باشیم. این موجب می شود که از نظر امکانات و شرایط مناسب پایاپای جهان پیش برویم. وقتی میزبانی یک مسابقات مهم را می گیریم باید استانداردهای لازم را هم فراهم کنیم و زیر ساخت ها را ارتقا دهیم.
رییس اسبق سازمان تربیت بدنی افزود: باید کسانی که در این باره تصمیم می گیرند به منافع کشور فکر کنند. اگر در هر زمینه ای نظرات مختلف را اعمال کنیم مملکت قفل می شود. در مورد توسعه مملکت هم اگر بخواهیم همه نظرات را اعمال کنیم یعنی کاری انجام نداده ایم. بنابراین باید کاری انجام دهیم که به صلاح کشور است. خیلی ها با خیلی از مسایل مخالف هستند. چه کار می توان کرد. درست است که امروز بدحجابی و بی حجابی و خیلی بدتر از آن در سطح کشور و خیابان ها دیده می شود. اما عده ای کمتر از مقنعه و پوشش کامل دست و پای خانم ها راضی نمی شوند. باید دید کدام یک منطقی است. باید قدری هم عقل گرایی در این زمینه وجود داشته باشد. اگر قرار باشد که هر کس یک نظریه بدهد و ما هم بدترین را انتخاب کنیم مشکلات زیادی در کشور خواهیم داشت.
مشاور وزیر ورزش در امور زیربنایی، سرمایهگذاری و توسعه زیر ساختهای ورزش تاکید کرد: چطور در سینماها که تاریک است زن و مرد کنارهم می نشینند اما در ورزشگاه ها نباید زن و مرد کنار هم باشند؟ حالا می گویند که در ورزشگاه ابراز احساسات می کنند. خب این هم حدی دارد. اگر موضوع خلاف شرع است باید خیابان ها را هم ببندند تا این همه خلاف شرع در خیابان ها روی ندهد. این استدلال درست نیست. در خیابان ها بدحجابی و بی حجابی و حرف رکیک و ... وجود دارد. پس خیابان ها را هم ببندند. این که استدلال نمی شود. در رستوران و سینما و همه جا خانم ها در کنار مردها هستند و مشکلی پدید نمی آید. مطمئنا در ورزشگاه ها هم شرایط همین طور است.
هاشمی طبا در پایان گفت: جدا کردن مرد و زن و خانواده اصلا خوب نیست. باید سعی کنیم که همه محیط ها خانوادگی باشد. خلاف این موضوع با دیدگاه های اسلامی هم مغایر است. باید حتما خانواده ها با هم باشند. هرکس دوست داشت باید به استادیوم ها برود. مگر قبل از انقلاب خانم ها به سالن های ورزشی نمی رفتند. مگر چه اتفاقی می افتاد؟ این موضوع زیر ساخت خاصی نمی خواهد. مردم خودشان می دانند که چگونه فضا را مدیریت کنند. موانع اصلا زیرساختی نیست و مشکل صرفا دیدگاه شخصی برخی از افراد است.