به گزارش مهر، ابراهیم حقیقی هنرمند پیشکسوت طراحی گرافیک ایران درباره چگونگی پالایش گنجینه های سازمان فرهنگی و هنری شهرداری تهران توضیح داد: ما آثار موجود در گنجینه موزه هنرهای دینی امام علی (ع) را پالایش و دسته بندی کرده ایم و آثاری که ارزش موزه ای نداشت، جدا کردیم که قرار است این آثار قیمت گذاری شده و به فروش برسد.
او در توضیح بیشتر این موضوع گفت: این آثار از نظر ارزش هنری دسته بندی شده است که البته بیشتر آثار موجود در گنجینه باقی میماند و فقط آثاری را که هنرمندان شناخته شده ای ندارند و بیشتر در قالب برپایی کارگاه های آموزشی تولید شده، از این گنجینه جدا کرده ایم که قرار است قیمتگذاری شده و سپس به فروش برسد.
حقیقی درباره احتمال جایگزین کردن آثار در این گنجینهها هم بیان کرد: قرار است طبق تصمیم مسئولان سازمان فرهنگی و هنری شهرداری تهران، وجوه آثاری که به فروش میرسد صرف خرید آثار تازه و ارزشمند موزه ای برای گنجینه موزه امام علی (ع) شود.
این هنرمند در خاتمه با بیان این که کار دسته بندی و تفکیک این آثار انجام شده است، یادآور شد: آثار همه هنرمندان شناختهشده و قدیمی ایران در این گنجینه محفوظ مانده که خوشبختانه به شکل خوبی نیز از آنها نگهداری شده است.
بر اساس اعلام سازمان فرهنگی و هنری شهرداری تهران، پالایش و تفکیک گنجینههای هنری سازمان فرهنگی هنری با هدف نگهداری و معرفی بهتر آثار و رونق و پویایی مجموعههای موزهای سازمان انجام میشود.
برای رسیدن به این هدف، شورایی مرکب از استادان برجسته اقتصاد هنر تشکیل شده و پس از برگزاری جلسههای متعدد کارشناسی در معاونت هنری سازمان، پالایش و ارزشگذاری بیشتر این آثار به سرانجام رسیده است.
ابراهیم حقیقی عضو انجمن بینالمللی طراحان گرافیک، نعمتالله کیکاووسی متخصص هنرهای صناعی و سنتی، ایرج اسکندری نقاش و عضو هیات علمی دانشگاه هنر، غلامرضا نامی نقاش، یعقوب امدادیان نقاش پیشکسوت و مدیر نگارخانه هور و علیرضا کاظمی مدیر نگارخانه شمسه 6 عضو این شورا هستند.