به گزارش مهر، سردار محمد رویانیان امروز(چهارشنبه26 تیر) در نشستی خبری اعلام کرد : ضعف مدیریت ا تحادیه آژانس های مسافربری کشور موجب شده تا کنون حدود 40 هزار خودروی آژانس موفق به دریافت کارت سوخت نشوند.
وی خاطرنشان کرد: حتی با صدور کارتهای سوخت مذکور بازهم تعداد زیادی از خودروهای آژانس بدون کارت سوخت باقی خواهند ماند .
وی افزود : پس از بررسی اطلاعات آژانس های واقعی، کارت سوخت این خودروها نیز در یک برنامه دو تا سه هفتهای صادر و مسئله کارت سوخت تمام آژانس های ثبت شده حل خواهد شد.
رویانیان خاطرنشان کرد: اختلافات شدید میان سازمانهای تاکسیرانی و اتحادیه آژانس ها موجب شد تا یکبار دیوان عدالت اداری این خودروها را زیر نظر سازمان تاکسیرانی اعلام کند و در تجدید نظری دیگر این موضوع را نادیده بگیرد .
تعدادی از آژانس های کشور در حال حاضردر سایت اینترنتی وزارت کشور ثبت نام کرده اند و عده ای دیگر به دلیل اختلافاتی که با سازمان تاکسیرانی و وزارت کشور داشته اند به امید وزارت بازرگانی در هیچ یک از این دو سایت اقدام به ثبت نام نکرده اند.
بلاتکلیفی 40 هزار راننده آژانس
وی ادامه داد: این در حالی است که اختلافات قضایی و مدیریتی موجب شده تا در تهران تنها 7هزارراننده آژانس ثبت نام کنند و سر 40 هزار نفر دیگر بدون کلاه بماند .
وی اظهار داشت: 70 درصد آژانس های کشور در تهران متمرکز شده و به تعداد آژانس های مجاز، آژانس های غیر مجاز در پایتخت مشغول به فعالیت هستند.
وی خاطرنشان کرد: تعداد آژانس های فعال غیر مجاز در سراسر کشور بیش از آژانس های مجاز است.
تاثیر بر ترافیک و تصادفات
رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی کشور اظهار داشت: پس از سهمیه بندی بنزین به طور میانگین 20 درصد از ترافیک کشوری ، 30 درصد از تصادفات جرحی و حدود 30 درصد تصادفات خسارتی کاهش پیدا کرد.
وی خاطرنشان کرد: از طرف دیگر کاهش ترافیک در بزرگراههای شهری کشور موجب افزایش سرعت و کشته های ناشی از این موارد شده است.
رویانیان ادامه داد: تعداد این کشته ها تا 20 مرداد سال جاری از طریق سازمان پزشکی قانونی به اطلاع عموم خواهد رسید.
رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی نسبت به کنترل سرعت و تخلفات حادثه ساز بزرگراههای شهری و جاده ای هشدار داد و گفت: در روزهای اولیه سهمیه بندی بنزین ترافیک 20 درصد کاهش داشت و این رقم طی روزهای اخیر به 10 درصد کاهش رسیده است و علل این امر در حال بررسی است.
وی از مردم خواست تا با رعایت سرعت مجاز از هدر رفتن سوخت جلوگیری کنند.
رویانیان ادامه داد: سرعت 80 کیلومتر در بزرگراههای شهری ، 40 کیلومتر در خیابانهای درون شهری و 90 کیلومتر در جاده ها بهترین استانداردهای موجود سرعت به شمار می رود.
این مقام مسئول ادامه داد: به ازای افزایش هر یک کیلومتر سرعت یک درصد مصرف سوخت افزایش خواهد یافت. گاز و ترمز های مکرر به افزایش دو درصدی مصرف سوخت می انجامد و شتاب های ناگهانی و حرکات مارپیچی مصرف سوخت را 5/2 برابر افزایش خواهد داد.
وی اظهار داشت: مدیریت مصرف سوخت علاوه بر کاهش تصادفات ، کنترل سرعت و کاهش مصرف سوخت را به دنبال خواهد داشت.
مسافربرهای شخصی
این مقام مسئول افزود: واگذاری کارت های سوخت مسافربرهای شخصی با یک چالش اساسی مواجه شده است یعنی از 136 هزار مسافربر شخصی که برای ساماندهی ثبت نام کرده اند، تنها 29 هزار و 507 خودرو، معادل 22 درصد از افراد برای دریافت کارت سوخت مراجعه کرده اند و این امر نشان دهنده آن است که افراد غیر واقعی فقط برای بهرمندی از بنزین بیشتر خود را مسافر بر شخصی جازده اند .
وی خاطرنشان کرد:آن دسته از مسافربرهای شخصی که در تاریخ 10/12/85 در سایت وزارت کشور ثبت نام کرده اند چنانچه تا پایان این ماه برای دریافت کارت سوخت خود مراجعه نکنند کارت های سوختشان باطل شده و یا برگشت خواهد خورد.
رویانیان گفت : اطلاعات این افراد در پلیس راهنمایی و رانندگی مناطق موجود است .
رئیس پلیس راهنمایی ورانندگی کشور یاد آور شد: این دسته از خودروها تنها در صورت رنگ آمیزی کاپوت جلووصندوق عقب، نصب برچسب و دریافت معرفی نامه از سازمان تاکسیرانی تا پایان هفته جاری فرصت دریافت کارت سوخت را خواهند داشت.
رویانیان در ادامه گفت: از امروز تحویل کارت سوخت حدود 20 هزار آموزشگاه رانندگی سراسر کشور آغاز می شود و از این رقم بیش از 7 هزار کارت سوخت مربوط به آموزشگاههای رانندگی تهران است که از فردا توزیع خواهد شد.