مسعود احمد در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار واحد مرکزی خبر گفت: صندوق بین المللی پول مجموعه از 188 کشوری است که ایران یکی از اعضای مهم آن محسوب میشود که اخیرا گزارشی از وضع اقتصادی ایران تدوین و در مجمع عمومی صندوق بینالمللی پول بحث شده است.
وی گفت: گزارش روی وب سایت صندوق بینالمللی پول منتشر شده است.
مسعود احمد افزود : بیشتر سرمایه گذاران و فعالان اقتصادی این گزارش را می خوانند و می توانند دیدگاه بهتری به اقتصاد ایران داشته باشند و می توانند با چالش هایی که ایران با آن مواجه است، آشنا شوند.
وی گفت : فعالان و سرمایه گذاران میتوانند درباره موفقیت های اقتصادی ایران یک نگاه هم به دست آورند.
مسعود احمد افزود : محدودیتهای تجاری که اعمال شده بود تبعاتی برای اقتصاد ایران و تجارت داشته است و هر محدودیتی باعث کندی فعالیتهای تجاری و اقتصادی خواهد بود.
وی با اشاره به اینکه تحریم ها تاثیری بر اقتصاد ایران داشته است ، گفت: در گزارش اخیر صندوق بین المللی پول به تاثیر این تحریم ها اشاره شده است.
نماینده صندوق بین المللی پول اظهار داشت : هر چند این محدودیت ها مشکلاتی برای اقتصاد ایران بوجود آورده اما عوامل دیگری نیز باعث کندی رشد اقتصاد ایران تا سال 2011 شده است.
مسعود احمد گفت: ترکیبی از عوامل باعث نوعی انقباض در اقتصاد ایران شده است که اخیرا با کم شدن محدودیت ها و سیاست های دولت جدید نوعی تغییر رویه را شاهد هستیم.
وی به پیشرفتهای اقتصادی ایران با توجه به سیاستهای اخیر دولت اشاره کرد و افزود : کمتر شدن محدودیت ها
و چشم انداز پیش روی اقتصاد ایران این تصویر را به ما میدهد که ایران میتواند از پناسیل بالقوه اقتصادی خود دفاع کند.
وی گفت: اقتصاد ایران برای یک مدت خیلی طولانی اقتصاد قوی بوده و تنوع خیلی خوبی در آن وجود داشته است.
مسعود احمد به تنوع زیاد در اقتصاد ایران اشاره کرد و گفت:
رویکرد سیاست های دولت جدید هم تثبیت اقتصادی ، کاهش تورم و بهبود فضای کسب و کار با حضور بخش خصوصی و کاهش وابستگی به نفت و اقتصاد بازار است.
وی افزود: نیاز است که نوعی آزاد سازی قیمت و یکسان سازی نرخ ارز در ایران صورت گیرد.
مسعود احمد گفت: برای بهبود وضع اقتصادی ایران نیاز است از همکاری بخشهای بین المللی ارتباطات و شبکه های جاری استفاده شود.