دكتر محمد علي همتي در گفتوگو با ايسنا با بيان اين خبر، گفت: جلسات متعددی در حال برگزاریست تا براین اساس بتوانیم با صدور کارتهای هوشمند سلامت اطلاعات مربوط به سلامت فرد بیمه شده را در این کارتها یا سیمکارتهایی که در دست بیمار است ذخیره کنیم تا وقتی به مراکز درمانی مراجعه میکنند سوابق در پرونده الکترونیک قابل مشاهده باشد.
دکتر همتی با بیان اینکه فاز یک مطالعاتی این طرح در حال انجام است و بزودی عملیات اجرایی آن آغاز میشود، گفت: براین اساس دفترچههای کاغذی تأمین اجتماعی جمع میشوند و فرد زمانی که به مراکز ملکی تأمین اجتماعی مراجعه میکند، امور درمانیاش راحتتر انجام میشود. قاعدتا نسخ پزشکی الکترونیکی میشود.
وی افزود: این طرح ابتدا در مراکز ملکی سازمان تامين اجتماعي اجرا میشود و پس از آن با فراهم شدن زمینههای لازم اجرای طرح در سایر مراکز نیز دنبال میشود.
معاون درمان سازمان تامین اجتماعی در پاسخ به اینکه آیا در حال حاضر تأمین اجتماعی در تمام استانهای کشور دارای مراکز درمانی ملکی است، گفت: تأمین اجتماعی متولی درمان نیست و به کمک نظام سلامت آمده است اما تاکید ما این است که به خصوص در نقاطی که مراکز درمانی دانشگاهی کمتری وجود دارد، ورود پیدا کرده و ارائه خدمت به بیماران را تسهیل کنیم.
وی ادامه داد: طرحی در سازمان تأمین اجتماعی تحت عنوان سطح بندی وجود دارد که براساس آن به نسبت جمعیت بیمه شده و یکسری شاخصهای تعریف شده مشخص میشود که باید مراکز درمانی در کدام نقاط کشور راهاندازی شوند. ما در یک دوره به طور وسیع بیمارستانسازی کردیم اما سعی میکنیم در ادامه به سمت ساخت مراکز ملکی در مناطقی برویم که در آنجا حضور نداشتیم.
همتی ضمن اعلام این خبر که قصد داریم در نقاطی از کشور که مراکز ملکی نداریم، امکانی را فراهم کنیم تا بازنشستگان در صورت مراجعه به بیمارستانهای دانشگاهی از پرداخت فرانشیز معاف شوند، گفت: مطالعات اجرای این طرح در دست است و بزودی عملیات اجرایی آن شروع خواهد شد.