به گزارش ايسنا، خلیلاله بابالو در پاسخ به چگونگی ثبتنام اتباع در کشور و نتیجه جلساتی که با وزارت کشور مبنی بر عدم دریافت شهریه از اتباع برگزار شد گفت: قرار بر دریافت نکردن شهریه نبوده و موضوع خوب منعکس نشده است.
وی افزود: قرار بود درباره میزان شهریه یک کمیته در وزارت کشور که از سازمانهای مختلفی در آن حضور دارند، تصمیمگیری کنند اما چون کمیته تشکیل نشده بود، برای آنکه زمان ثبتنام نگذرد و عدهای از تحصیل بازنمانند مقرر کردیم این دانشآموزان هم در مدارس ثبتنام شوند و از آنها تعهد گرفته شود که بعد هر تصمیمی کمیته گرفت طبق آن عمل کنند، بنابراین موضوع دریافت نکردن شهریه نبوده است.
قائممقام وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه اکنون بیش از 76 هزار مدرسه درگیر آموزش اتباع غیرایرانی هستند و دانشآموزانی از اتباع را تحت پوشش میبرند گفت: هیچ مدرسهای بهطور جداگانه و مختص اتباع نداریم، غیر از چند مدرسه غیر انتفاعی. مابقی مانند فرزندان خودمان در مدارس عادی تحصیل میکنند.
وی درباره ضوابط ثبتنام دانشآموزان اتباع گفت: بر اساس ضوابط، شهریه مدرسه برای 12 گروه معین شده است. علت آن است که شرایط اتباع با یکدیگر متفاوت است، به عنوان مثال گروهی خانوادههای ضعیف دارند، پر جمعیتاند، بیماری خاص دارند و ... . از سوی دیگر بخشی گذرنامه دارند، عدهای کارت اقامت دارند و مانند آن که وزارت کشور هم برای آنها ضوابطی دارد.