به گزارش ايرنا، "پارسا آرامشنیا" مدیر پروژه جنگلهای زاگرس در کهگیلویه و بویراحمد گفت: این هیات هفت نفره از نخبگان علمی رتبه پرفسور و دکترای محیط زیست با هدف معرفی قابلیتها و شناخت مشکلات جنگلهای دنای شرقی، دنای غربی و کوهستانهای یاسوج در سفر یک روزه خود از این مناطق بازدید میکنند.
وی به خسارات بیماری درختان بلوط اشاره کرد و افزود: سفر این هیات کارشناسان خارجی فرصت خوبی برای تبادل نظر در خصوص علت خشکیدگی جنگلهای بلوط زاگرس، شناسایی و معرفی ظرفیتهای طبیعی و جنگلی این منطقه شده است.
وی با اشاره به بارندگی سالانه 832 میلیمتری و ارتفاع بیش از دو هزار متری از سطح دریا در جنگلهای دنا افزود: به دلیل وفور آب میزان آسیبدیدگی این منطقه از بیماری خشکیدگی درختان بلوط کمتر از بقیه نقاط کشور است.
وی بیان کرد: تنوع زیستی، گونههای گیاهی و منابع آب فراوان از ظرفیتهای منحصر به فرد جنگلهای دنا در کهگیلویه و بویراحمد است.
پارک ملی و منطقه حفاظت شده دنا با 80 کیلومتر طول و وجود 70 درصد از گونه گیاهی و 169 گونه حیات وحش در شمال شهر یاسوج مرکز استان کهگیلویه و بویراحمد قرار دارد.
دنا جزو محدود مناطق جهان است که در زیستکره ثبت شده و دارای 50 گونه اندومیگ گیاهی منحصر به فرد جهان است.
دنا با 90 هزار هکتار وسعت و با داشتن قلههای پرشمار بالای چهار هزار متر از سطح دریا، دو هزار گونه گیاهی جزو زیستگاههای منحصر بفرد کشور است و جمعیت غالب جانوری آن گونههای کل و بز است.