حاج اکبر کبریتچی، مدیر رستورانهای زنجیرهای هانی، صاحب بزرگترین واحد تولیدی غذای آماده است که 27 نوع غذای ایرانی را در بستهبندیهایی با 18 ماه ماندگاری تولید میکند.
کبریتچی در بازدید مسجدجامعی و تهرانگردان از این واحد تولیدی گفت: شعار ما غذای بدون مواد نگهدارنده است و برای تحقق این شعار نه تنها در هیچ یک از غذاها از افزودنیهای نگهدارنده استفاده نمیکنیم بلکه چاشنیهایی چون رب گوجه و آبلیموی مورد نیاز را نیز خودمان تولید میکنیم تا از ارگانیک بودن آن مطمئن باشیم.
کبریتچی ادامه داد: تمام مراحل تولید غذای آماده از تولید ظروف 5 لایه آلومینیومی، ویژه نگهداری غذاهای گرم با ماندگاری بالا تا بستهبندی و کنترل کیفیت غذاهای تولیدی در همین واحد تولیدی انجام میشود. سپس غذاها برای استریلیزه شدن به اتوکلاوهای با 145 درجه سانتیگراد گرما منتقل و برای 18 ماه آماده ماندگاری میشود.
کبریتچی افزود: تمام غذاهای این واحد تولیدی از مرغوبترین مواد اولیه در هر فصل تهیه و در سردخانههای منفی هیجده درجه نگهداری میشود.
وی ادامه داد: هموطنان ساکن یا عازم خارج از کشور مهمترین مصرفکنندگان غذاهای آماده این واحد تولیدی هستند چون میخواهند از خوردن غذای حلال و مطبوع ایرانی اطمینان حاصل کنند.
او ادامه داد: علاوه بر بازار داخلی غذاهای آماده به کشورهای حاشیه خلیج فارس، عراق و افغانستان صادر میشود اما کشورهای اروپایی و استرلیا گوشتهای ایرانی را آلوده میدانند و غذاهای گوشتی ما را نمیخرند و ما به آنها غذاهای آماده بدون گوشت میدهیم.