سرآشپز مشهور جهاني كه با سفر به كشورهاي جهان به معرفي غذاها و شيوه پخت آنها ميپردازد و هماكنون از چهرههاي مطرح در گردشگري غذاي جهان است، با هدف فيلمبرداري بخشي از گزارش و نمايش گردشگري خود به ايران سفر كرده بود.
او كه در يك برنامه تلويزيوني در سي.ان.ان حضور داشت، در گفتوگو با اين شبكه خبري جهاني اعلام كرد: «ايران براي من سرزميني متفاوت از چيزي بود كه انتظار داشتم يا ميتوانستم تصور كنم.»
او همچنين در بخشي از نمايش تلويزيوني خود با عنوان ناشناختههاي جهان، ايران را فوقالعاده، گيجكننده و الهامبخش توصيف كرده كه با آنچه تصور ميكرد، بهشدت متفاوت بود.
به گزارش خبرگزاري ميراث فرهنگي، آنتوني بوردين، سرآشپز مشهور جهاني در سخناني در برنامه تلويزيوني خود گفته است چند روز كامل را كه در ايران گذرانده، تنها صرف شكستن تصوير و تصوري شده كه سالها توسط رسانههاي جهاني يا روابط مناقشهبرانگيز طولاني ميان ايران و آمريكا، در ذهنش شكل گرفته بود.
آنتوني بوردين گفته است كه بهعنوان يك شهروند آمريكايي، خودش و همراهانش هنگام راه رفتن در خيابانهاي ايران مورد استقبال گرم رهگذران قرار گرفتهاند و تمامي رهگذران ناشناس هربار از آنها پرسيدهاند كه آيا تا به حال غذاي ايراني را امتحان كردهاند؟ آنطور كه بوردين گفته است، شهروندان ايراني حتي از او و همراهانش براي سفر به ايران تشكر كردهاند.
سرآشپز مشهور جهاني كه با سي.ان.ان در مورد سفر به ايران سخن گفته و در برنامه آشپزي خود نيز به تعريف از ايران و جاذبههاي كشور پرداخته، يادآوري كرده است كه در تمام مدت سفر به نقاط مختلف جهان موارد اندكي به ياد دارد كه تا اين حد از سوي مردم محلي بهعنوان يك ناشناس مورد محبت و احترام قرار گرفته باشد.
او ميگويد: قبلا درباره مهماننوازي ايرانيان شنيده بودم اما هرگز تا اين حد تصور نميكردم كه هركجا بروم با چنين رفتار گرمي روبهرو شوم. او در گزارش خود تنها به رستورانهاي عادي و مرسوم اكتفا نكرده و به سراغ شناخت و فهم ويژگيهاي غذاي ايراني نيز رفته است.