به گزارش ايرنا، تهران برای مدت زمان توافق و نیز مدت زمان رسیدن به مرحله 190 هزار سو که نیاز صنعتی ایران به غنی سازی اورانیوم برای تامین سوخت نیروگاه بوشهر بوده و لغو تحریمها ، مدت زمانی یک رقمی را پیشنهاد کرده و طرف مقابل همچنان بر زمانهای دو رقمی تاکید دارد.
در این میان، با توجه به پیشنهادات منطقی و سازنده تهران به ویژه در مذاکرات مسقط که پیش از وین رخ داد، رسیدن به تفاهم بر سر میزان و جزییات غنیسازی اورانیوم ایران در مقایسه با لغو تحریمها آسانتر باشد اما هنوز میان طرفین اختلافات اساسی وجود دارد.
درباره برداشتن تحریمها که بر 4 دسته تحریمهای شورای امنیت سازمان ملل، اتحادیه اروپا و تحریمهای رئیس جمهوری و کنگره آمریکا تقسیم شدهاند، برای تهران نحوه برداشتن آن و نیز زمان حائز اهمیت است چرا که بر اساس توافق ژنو گامها باید متوازن باشد یعنی اقدامات برگشتپذیر در قبال اقدامات برگشتپذیر و اقدامات برگشتناپذیر در قبال اقدامات برگشتناپذیر.
با برداشته شدن تحریمهای شورای امنیت و لغو 6 قطعنامه تحریمی علیه برنامه صلح آمیز هستهای کشورمان، جمهوری اسلامی ایران نخستین کشوری خواهد بود که از ذیل فصل هفتم منشور ملل متحد از طریق مذاکره خارج شده است.
در چنین شرایطی دیگر لابیهای صهیونیستی آیپک و دیگر لابیهای صهیونیستی از جمله در کنگره و سنای آمریکا نخواهند توانست به راحتی تحریمهایی را علیه کشورمان وضع کنند چرا که شرایط بینالمللی مطلوب را برای وضع چنین تحریمهایی نخواهند داشت.