سرهنگ محمدمسعود زاهديان با اشاره به فعاليت پررنگ گشتهاي امنيت اخلاقي در جامعه، اظهار داشت: افراد بدپوششي كه ضوابط عمومي عفاف و حجاب را در جامعه رعايت نميكنند، از طريق واحدهاي پليس امنيت اخلاقي مورد پيگرد قرار ميگيرند و برخوردهاي مشاورهاي و آموزشي با آنان ميشود. وي با بيان اينكه اقدامات پليس امنيت اخلاقي، دفاعي و ايجابي است، افزود: پليس بهدنبال حفظ اصالت فرهنگي و اجتماعي متناسب با خواست عمومي جامعه ايراني و تحكيم آنهاست.
زاهديان برخورد با خودنمايي و هنجارشكني را وظيفه پليس امنيت اخلاقي دانست و گفت: عفاف و حجاب در جامعه تعريف شده و ممكن است لباسي داراي پوشيدگي باشد اما مايه تبرج و خودنمايي بوده و عفت عمومي را مورد هدف قرار دهد. مصاديق حجاب كه مورد پذيرش ضوابط شرعي و عرفي است، مشخص بوده و افراد نبايد با لباسهاي بدننما عفت عمومي را جريحهدار كنند كه در اين صورت مورد پيگرد قرار ميگيرند. رئيس پليس امنيت اخلاقي ناجا با اشاره به مصاديق بدپوششي و برخورد پليس امنيت اخلاقي با بدپوششان در زمستان امسال اعلام كرد: بهطور حتم كلاه حجاب كاملي براي بانوان محسوب نميشود و با استفادهكنندگان مانتوهاي كوتاه، تنگ و منقوش به تصاوير نامأنوس با فرهنگ ايراني و ساپورتهاي بدننما و منقش به طرحهاي مبتذل برخورد شده و درصورت مواجهه گشتهاي پليس، اين افراد براي اصلاح وضع ظاهري خود به مقرهاي تعيين شده، هدايت ميشوند.
زاهديان با اشاره به تهيه و تدوين شيوه نامه مشترك توسط پليس و وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي درخصوص نحوه صدور مجوز كنسرتها گفت: براي كاهش ناهنجاريها، مشخص شدن ضوابط فرهنگي و فني سالنهاي برگزاري موسيقي زنده، رعايت حقوق شهروندي و عدمتجاوز به حريم افراد در اينگونه برنامهها، شيوهنامهاي با همكاري معاونت هنري وزارت ارشاد در دست تدوين و تصويب است.