استاد ناصر پاریاس تنها هنرمند ایرانی است که با اين شیوه آثار برجستهای را خلق کرده است.
وي متولد 1313 شهر آبادان است. او با الهام از شیوه فاین پوینتیلیسم (fine pointillism) تکنیک نقاشی برآمده از قرن هجدهم كه شاخهای از سبك امپرسیونیسم است، نقشهاي خود را خلق ميكند. در این سبک، نقاش با استفاده از قلم مو به خلق آثار ميپردازد اما ناصر پاریاس با راپیدهای یک دهم و پنج صدم آثار خود را نقش میزند.
هر يک از نقاشيهاي او حاصل ميليونها نقطهريزي است که وي بر اساس طرحهاي مورد نظر خود با حوصله و صبر بسيار و با ظرافت خاص در کنار هم چيده است.
ناصر پارياس كه 80 سال سن دارد در خصوص خلق بعضي از آثارش اينگونه توضيح ميدهد:
- خلق نقاشي بازار جلفا در اصفهان با بهرهگیری از ۶۰ میلیون نقطه و طی ۴ سال
- منظره یکی از خیابانهای فرانکفورت آلمان، با ۶۵ میلیون نقطه
- مقبره کوروش با ۴۸ میلیون نقطه در نمای ۱۲۶ درجه
- نقش مقبره سلطان خدابنده در سلطانیه زنجان با ۸۵ میلیون نقطه
- چنار امامزاده صالح (ع) با الهام از تصویری از کتاب مادام ژان دیولافوا
- تصویری از خانه دکتر حسابی در تجریش با استفاده از ۸۵ میلیون
- شمعداني سفالي در موزه واتيكان با 7 ميليون نقطه
- دستهاي درحال دعا 5 ميليون نقطه و در مدت چهار ماه
این گرافیست درباره جایگاه هنر نقاشی و سبک خود در ایران گفت: تاکنون این هنر و شیوه فاین پوینتیلیسم در ایران مورد توجه قرار نگرفته و مردم درکی از این هنر ندارند.
وي كه در كشور آلمان ساكن است در مدت اقامتش در ايران اظهار ميدارد: من سال ۹۱ برای معرفی آثارم به وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی مراجعه کردم و مسوولان به من قول دادند که از آثارم حمایت میکنند اما پس از گذشت دو سال هیچ اتفاقی نیفتاد و آنان حمایتی از من نکردند.
استاد ناصر پاریاس در اقامت 28 ساله خود در آلمان، نمایشگاههای متعددی را برگزار کرده و آثار او در میان آثار نقاشان برجسته جهان به نمایش گذاشته شده و تعدادی از آنها در نشریات اجتماعی در کانادا و آلمان نیز به چاپ رسیده است.