نعمت الله ترکی، معاون برنامهریزی استانداری تهران در گفتگو با ایلنا، اظهار داشت: پس از افزایش نرخها در خصوص بازرسی قیمت، کیفیت، بهداشت و کم فروشی نان گروهی از بازرسان تشکیل شد تا درمناطق مختلف تهران نظارت بیشتری صورت گیرد.
ترکی ادامه داد: بازرسیها از هفته گذشته شدت گرفته است و شکایات مردمی که به شماره ۱۲۴ اعلام میشود مورد پیگری قرار گرفته است.
وی تصریح کرد: تنها هفته گذشته ۳ نانوایی متخلف در مناطق ۴ و ۵ تهران پلمپ شدند.
معاون برنامهریزی استانداری تهران مهمترین تخلفات این حوزه را گران فروشی و عدم کیفیت نان اعلام کرد و گفت: در حال حاضر به اندازه کافی گندم و آرد باکیفیت در تهران وجود دارد و هیچ گونه تخلف در این زمینه قابل توجیه نیست.
وی با بیان اینکه ۲۰ درصد نانواییها آزاد پز میشود، گفت: تنها در بخش نان سنگک در تهران ۸۰۰ واحد سنگک پزی وجود دارد که از این تعداد ۷۵ واحد برای آزاد پزی اعلام آمادگی کردهاند که نرخ این نانواییها بر اساس کیفیت نان و بر اساس عرضه و تقاضا تعیین میشود.