به گزارش مهر؛ با توجه به اینکه فیلم سینمایی «روایت ناپدید شدن مریم» در ماه اول اکران خود در گروه سینمایی «هنر و تجربه» با استقبال مناسبی همراه بود، در ماه دوم اکران تعداد سانسهای نمایش فیلم به دو برابر در سینماها رسید.
«روایت ناپدید شدن مریم» از معدود آثار ژانر وحشت در سینمای ایران به شمار میرود که فرم و ساختاری متفاوت دارد و سعی کرده تا با ترسیم فضایی واقعی و مستند گونه تماشاگر را درگیر کند. همین فضای مستند گونه سبب شده تا مخاطب بعد از دیدن فیلم اولین پرسشی که مطرح کند این باشد که این تصاویر واقعی و حقیقی بوده یا خیر؟
محمدرضا لطفی کارگردان این فیلم در توضیح واقعی بودن یا نبودن صحنه های سیاه و سفید فیلم توضیح داد: این پرسش معمولا از سوی مخاطبان فیلم چه در مواجه با من و چه در فضاهای مجازی پرسیده می شود، اما از آنجایی که دوست ندارم فیلم وارد حاشیه شود و چون یقین دارم که پاسخ دادن به این پرسش سرآغاز حاشیه هایی است که می تواند روند فعلی را مختل کند، ترجیح می دهم اکران فیلم در همین مسیر سلامت ادامه پیدا کند و جواب این سوال را به بعد از پایان اکران فیلم موکول کنم. تنها می توانم بگویم که اگر شرایط مهیا شود برای نسخه نمایش خانگی برنامه هایی داریم که خودش می تواند پاسخ همین پرسش باشد.
«روایت ناپدید شدن مریم» از 27 آبان ماه اکران خود را در گروه «هنرو تجربه» آغاز کرد و هم اکنون ماه دوم نمایش خود را در سینماها تجربه می کند.
در این فیلم رضا بهبودی، یاسر جعفری، مجید شکری و افشین یداللهی حضور دارند و تهیه کنندگی این اثر بر عهده مرتضی شایسته بوده است.
در خلاصه داستان فیلم آمده است که مرتضی حسينی مستند ساز در سال 1387 در پی حادثه ای در جادهایی دور افتاده به کما رفت و همسرش مريم شريفي ناپدید شد. او به همراه دوستش مجید شکری و ياسر جعفري در حال ساخت فیلمی مستند پیرامون نیروهای ماورایی بودند کما رفتن مرتضی سر آغازی است برای...