به گزارش ايسنا، عبادالله عبداللهی گفت: شهرداری در 10 سال گذشته از 206 هزار پلاک فرسوده مورد تصویب شورای عالی شهرسازی و معماری، 71 هزار پلاک را نوسازی کرده است که با تخفیفات، تشویقات و فعالیتهای اجتماعی که توسط شهرداری انجام شده حدود 30 درصد از بافت فرسوده تهران احیا شده است.
وی با بیان اینکه نوسازی ۳۰ درصد از بافت های فرسوده در سال های اخیر در کشور و در جهان بی نظیر است، گفت : ما دو رویکرد مداخله حداکثری و نوسازی مردمی را در تهران تجربه کردیم که عمده داشتههای ما در رویکرد دوم مربوطه به تخفیفات و تراکم تشویقی بوده است.
فتحاللهی با اشاره به بودجه دولت و شهرداری تهران برای نوسازی بافت فرسوده گفت: دولت در بودجه 94 مبلغ 1400 میلیارد تومان برای کمک به نوسازی به مجلس پیشنهاد داده است؛ شهرداری نیز در سالهای گذشته هر سال حدود 400 میلیارد تومان از محل بخشودگی عوارض ساخت و ساز به نوسازی بافت فرسوده کمک کرده و امیدواریم این بودجهها در کنار یکدیگر موثر باشد.
مدیرعامل سازمان نوسازی شهرداری تهران با تاکید بر همگرایی بر سازمان های تاثیرگذار در امر نوسازی اظهار کرد: نوسازی مفهومی فراتر از نوسازی ساختمان ها دارد.
وی با اشاره به افت ۵۵ درصدی در پروانه های ساخت و ساز و نوسازی عنوان کرد : میزان نوسازی تابع شرایط اقتصادی است به طور مثال وقتی تورم درجامعه بالا برود ، ساخت و ساز زیاد میشود ولی زمانی که رکود اقتصادی داشته باشیم به طور معمول تقاضا برای ساخت و ساز و نوسازی کاهش پیدا می کند.
مدیرعامل سازمان نوسازی شهرداری تهران ادامه داد: اولویت ما در نوسازی بافتهای فرسوده ایمنی و مقاوم سازی ساختمان هاست البته تامین سرانه ها و زیر ساخت ها مانند معابر و پارکینگ ها نیز در نوسازی بسیار حائز اهمیت است اما با توجه به امکانات محدود مجبوریم به این نیازهای بافت فرسوده اولویت گذاری گذاری کنیم.