به گزارش ايسنا، بحث تفکیک دانشکده علوم اجتماعی و علوم ارتباطات دانشگاه علامه طباطبائی و مستقل شدن ارتباطات به عنوان یک دانشکده در مجموعه دانشکدههای دانشگاه علامه طباطبائی سال ها است که وجود دارد، اما با وجود گذشت سال ها از بیان این ایده و با وجود اعتراضات و مطالبات نسل های مختلف دانشجو که هر دوره به این دانشگاه وارد میشوند، این رویا تاکنون به واقعیت تبدیل نشده بود.
اکنون خبرها حاکی از آن است که مطالبه 10 نسل دانشجویان دانشکده ارتباطات با انتخاب دکتر محمد مهدی فرقانی، عضو هیات علمی دانشگاه علامه طباطبائی به عنوان " مسئول راه اندازی دانشکده ارتباطات" ، در حال پاسخگویی است و این دانشکده از سال تحصیلی آینده به عنوان یک دانشکده مستقل به فعالیت خود ادامه خواهد داد.
اواخر هفته گذشته رییس دانشگاه علامه طباطبایی در حکمی دکتر محمد مهدی فرقانی را به عنوان " مسئول راه اندازی دانشکده ارتباطات" منصوب کرد. در حکم رئیس دانشگاه علامه طباطبائی به دکتر فرقانی، آمده است: «بنا به پیشنهاد سرپرست محترم دانشکده ارتباطات و نظر به مراتب علمی و سوابق اجرائی، جناب عالی به موجب این حکم به عنوان مسئول راه اندازی دانشکده ارتباطات منصوب می شوید.
تصویب تشکیلات نهایی،راه اندازی گروههای آموزشی، جذب هیات علمی، آماده سازی ساختمان مستقل و نیز به کارگیری چارت اداری مستقل برای این دانشکده، اهم ماموریت های جنابعالی در این دوره یک ساله است.
امیدوارم ظرف مدت کم تر از یک سال، شاهد راه اندازی کامل این دانشکده باشیم.»
- دکتر محمدمهدی فرقانی
مهدي فرقانی در گفت و گو با ایسنا، درمورد راه اندازی دانشکده ارتباطات گفت: مجوز تاسیس دانشکده علوم ارتباطات از سال 83 و در مراسم بزرگداشت مقام علمی دکتر معتمدنژاد که با حضور وزرای وقت علوم و ارشاد برگزار شد، ارائه گردید اما متاسفانه این موضوع به فراموشی سپرده شد و مورد بی مهری قرار گرفت.
این استاد ارتباطات افزود: اخیرا دکتر سلیمی رئیس دانشگاه، در این مورد اظهار علاقه کردند تا به خواست دیرین دانشجویان پاسخ مثبت دهند.به همین دلیل تاکید داشتند هرچه مقدمات این امر زودتر فراهم شود، بنابراین با تاکید ایشان مبنی بر استقلال گروه ارتباطات، حکمی برای من به عنوان مسئول راه اندازی دانشکده ارتباطات زده شد.
وی با تاکید بر اینکه راه اندازی دانشکده ارتباطات نیازمند انجام اقدامات بسیاری است، اظهار کرد: باید مقدمات از نظر تعداد اعضای هیات علمی، تعداد دانشجو، رشته، تامین منابع مالی، تامین ساختمان مستقل، کادر اداری و.. فراهم شود که برای فراهم آوردن این مقدمات فعالیت خود را آغاز همین هفته شروع می کنیم تا این دانشکده از سال آینده به صورت مستقل به فعالیت خود ادامه دهد.
فرقانی در ادامه درمورد ساختمان و محل استقرار دانشگاه توضیح داد: موضوع ساختمان هنوز در حال بررسی است و تصمیم قطعی درمورد آن گرفته نشده است. هنوز مشخص نیست دانشکده علوم اجتماعی در ساختمان فعلی ماندگار می شود یا دانشکده ارتباطات. امری که مسلم است این است که در نهایت یک دانشکده در این ساختمان ادامه فعالیت میدهد.
عضو هیات علمی دانشگاه علامه طباطبائی با بیان اینکه درمورد ساختمان چندین گزینه در حال بررسی است، افزود: یکی از گزینههای مورد بررسی این است که ضمن اینکه ساختمان این دانشکده به عنوان یک مرکز آموزشی به فعالیت خود ادامه می دهد، بنیادی به نام دکتر معتمد نژاد و موزه ارتباطات نیز در آن تشکیل شود، البته این موضوع نیازمند بحث و گفت و گوی بیشتری است.
وی در پایان با آرزوی فراهم شدن مقدمات، گفت: امیدواریم رویای 40 ساله روزنامه نگاران محقق شود.