به گزارش ایرنا به نقل از رویترز، این ترکیب EGCG نام دارد و قادر به نابود کردن تمام سلولهای سرطانی دهان است. ترکیب EGCG با غیرفعال کردن میتوکندری سلولهای سرطانی، باعث نابودی این سلولها میشود.
تحقیقات نشان میدهد که این ترکیب خواص بالقوهای در نابودی سلولهای سرطانی دیگر نیز دارد.
پنجمین سمپوزیم بینالمللی در زمینه چای و سلامت در واشنگتن، برخی از مزایای چای سبز را اينگونه تشريح كرده است:
• پلی فنول موجود در برگ چای سبز باعث کاهش وزن میشود
تحقیقات نشان داده است که چربی دور شکم مصرفکنندگان دایمی چای سبز کاملاً متناسب است. چای سبز دارای ترکیباتی هستند که موجب اکسیداسیون چربی میشود.
• ترکیبات موجود در چای سبز از بروز سرطان جلوگیری میکند
برگ چای سبز حاوی پلی فنل است؛ پلی فنل از پیشرفت سرطان جلوگیری میکند. چای سبز از بروز سرطان پروستات جلوگیری میکند.
• چای سبز معمولی باعث سلامت قلب و کاهش فشار خون میشود
معمولاً چربی وعدههای غذایی باعث افزایش غلظت خون میشود. چای باعث اتساع رگهای خونی میشود و به این ترتیب فشار خون کاهش مییابد.
• چای سبز باعث افزایش تراکم استخوان میشود
پوکی استخوان، عمدهترین نگرانی سازمان بهداشت جهانی است. پلی فنل موجود در چای سبز، باعث استحکام استخوان میشود و از بروز پوکی استخوان جلوگیری میکند. علاوه بر این، چای باعث تقویت عملکرد عضلات و کاهش التهاب میشود. در ادامه بررسیها آمده است که چای سبز یکی از مهمترین عوامل ترمیم و بازسازی استخوان است.
نتایج این تحقیقات در نشریه Molecular Nutrition and Food Research منتشر شده است.