به گزارش ایرنا از اعلام روز دوشنبه روابط عمومی نیروی هوایی ارتش، امیر سرتیپ خلبان «عزیز نصیر زاده» گفت: سامانه شبیه ساز تمامی هواپیماها را با به روزترین فناوری ها درنیروی هوایی طراحی و تولید کرده و در این زمینه به خودکفایی کامل رسیده ایم و آمادگی صدور شبیه ساز انواع هواپیماها به خاج از نیرو و کشورهای دیگر را داریم.
وی افزود: جت آموزش دو کابینه کوثر که با همکاری سازمان صنایع هوایی، طراحی و ساخته می شود در مراحل پایانی ساخت است.
معاون هماهنگ کننده نهاجا با تاکید بر توان ساخت انواع مهمات در داخل کشور اظهار داشت:70 درصد انواع بمب ها، موشک های لیزری، دور برد، هوا به هوا، هوا به سطح، نقطه زن و نظایر آن در داخل کشور ساخته شد و مابقی نیز براساس نوع تهدیدات و تاکتیک ها، ارتقاء یافته و کاملا بهینه سازی شده است و تست عملیاتی آن ها نیز با موفقیت انجام شده است.
امیر نصیر زاده با بیان اینکه نیروی هوایی یک نیروی تجهیزات محور است گفت: در شرایط تحریم طبیعتا هر نیروی که به دانش و پیچیدگی تجهیزات وابستگی بیشتری داشته باشد چاره ای جز تولید تجهیزات مورد نیاز با اتکا براستعداد و توانایی خود دارند و اینکه نیروی هوایی ارتش پس از 36 سال تحریم بدون وقفه به فعالیت خود در بالاترین سطح ادامه می دهد و تمامی تجهیزات مور نیاز را تامین می کند بیانگر این است که به خود کفایی کامل رسده و توان مقابله با هر گونه تهدیدی را دارد.
وی با تاکید بر خودکفایی نیروی هوایی ارتش در تمامی مراحل آموزش خلبانان افزود: از آن جایی که تاکتیک ها و دکترین نظامی کشورها دائم در حال تغییر است.چنانچه ارتشی مطابق با این تغییرات و تهدیدات حرکت نکند در جنگ های احتمالی و نبردهای پیش رو بازنده خواهد بود.
معاون هماهنگ کننده نهاجا تصریح کرد: براین اساس نیروی هوایی ارتش آموزش ها و آمادگی رزمی خود را براساس نوع تهدید ات و تغییر سیاست های جنگی و دکترین نظامی طراحی کرده و خلبانان خود را وفق این سیاست ها و شرایط آموزش می دهد.
امیر نصیر زاده گفت: رویکرد جنگ های امروزی نشان داده که بعد هوا و فظا از اهمیت بالای برخوردار است و چنانچه کشوری در بعد هوا ضعیف باشد به طور قطع در دفاع از تمامیت ارضی با مشکلات فراوان روبه رو شده و آسیبهای زیادی خواهد دید.
- تفکر بیعت تاریخی کارکنان نیروی هوایی با حضرت امام(ره) یک شبه بوجود نیامد
وی با بیان اینکه حماسه تاریخی 19 بهمن 1357روند پیروزی انقلاب اسلامی را تسریع بخشید، خاطر نشان کرد: آن حرکت عظیم واثر گذار یک شبه بوجود نیامد بلکه اعتقاد و همیشگی بدنه نیروی هوایی ارتش به مرجعیت دینی و آشنایی خلبانان و کارکنان فنی با فرهنگ غرب و شناخت میزان استعمار ایران توسط امریکا باعث پایه ریزی این حرکت قبل از 19 بهمن شد و در این روز به سر انجام رسید.
معاون هماهنگ کننده نیروی هوایی ارتش ادامه داد: در روز 12 بهمن نیز اسکورت هواپیمای حضرت امام (ره) و تامین تیم حفاظتی ایشان توسط نیروی هوایی انجام شد و بعد از پیروزی انقلاب نیز آموزش نیروهای بسیج ، کمیته و... از اقدامات شاخص ناجا به شمار می آمد.
وی با تاکید بر نقش بی بدیل نیروی هوایی ارتش در دفاع مقدس گفت: این نیرو در دفاع مقدس هم صف شکن بود چرا که این نیرو ماه ها قبل از شروع رسمی جنگ درگیر مبارزه با رژیم بعث و گروهک های وابسته به کشورهای بیگانه بود و در این راستا تعدادی اسیر و 17 نفر هم شهید داده است
امیر نصیر زاده اظهار داشت: نیروی هوایی، عملیات های مهمی از جمله 140فروندی، حمله به اچ 3، لغو برگزاری کنفرانس غیر متعددها در بغداد را در دفاع مقرس انجام داد که در سرنوشت جنگ اثر گذار بود و علاوه بر پشتیبانی همیشگی از نیروهای سطحی، در جلوگیری از رکود شریان اقتصادی و صدور نفت نیز نقش فوق العاده ای ایفا کرده است.
وی با مقایسه ارتش های دنیا با نیروهای مسلح کشور گفت: نیروهای مسلح ایران تنها نیرو در دنیا هست که فرماندهی کل آن را یک ولی فقیه و مجتهد جامع الشرایط که ولی امر امام زمان (عج)است برعهده دارد و فرامین ایشان نه تنها یک وظیفه بلکه تکلیف شرعی است وخدمت در این ارتش علاوه بر افتخارات دنیوی،سعادت و اجر اخروی را در پی دارد.