به گزارش ایرنا، نمایندگان مجلس شوراي اسلامي همچنین با تصویب بند د این تبصره مقرر کردند صد در صد (100%) منابع حاصل از افزایش قیمت برق و آب در سالهای 1393 و 1394 به حساب خاصی نزد خزانهداری کل کشور واریز و بر اساس مفاد ماده (8) قانون هدفمند کردن یارانهها به صنعت برق و آب اختصاص مییابد.
نمایندگان همچنین دولت را مکلف کردند از فروردین ماه سال 1394 طبق ماده 5 قانون هدفمند کردن یارانهها اقدام کند.
نمایندگان با تصویب بند و این تبصره دولت را مکلف کردند نسبت به برقراری و پرداخت مستمری به رزمندگان معسر دارای حداقل شش ماه سابقه حضور در جبهه به طریقی اقدام نماید که مستمری ماهیانه آنها کمتر از 75 درصد حداقل دستمزد در سال 1394 نباشد.
ضمن اینکه منابع مورد نیاز این بند از محل جزء 3 بند ب این تبصره تامین میشود. با رأی نمایندگان نحوه اجرای این بند توسط وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح با همکاری سازمان مدیریت و برنامهریزی کشور و وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی تهیه و در آییننامه اجرایی این تبصره درج میشود.
نمایندگان در ادامه با تصویب بند جزء این تبصره دولت را موظف کردند یارانه خانوارهای پردرآمد را قطع کند.
آییننامه اجرایی این تبصره ظرف سه ماه توسط سازمان مدیریت و برنامهریزی کشور و با همکاری وزارتخانههای امور اقتصادی و دارایی، نفت، نیرو، صنعت، معدن و تجارت، راه و شهرسازی، ورزش و جوانان، تعاون، کار و رفاه اجتماعی و کشور تهیه میشود و به تصویب هیأت وزیران میرسد.
به گزارش ایرنا، نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جریان بررسی بخشهای درآمدی لایحه بودجه 94 کل کشور سقف درآمدی حاصل از اجرای این تبصره را 48 هزار میلیارد تومان تعیین کردند.
این در حالی است که به گفته محمدباقر نوبخت درآمد حاصل از اجرای این قانون در سال جاری 33 هزار میلیارد تومان بوده است.
در روز بررسی بخش درآمدی لایحه پیشنهادی مبنی بر تعیین سقف درآمدی 62 هزار میلیارد تومانی از محل اجرای این قانون پیشنهاد شد که این امر به معنای افزایش دو برابری قیمت حاملهای انرژی بود، هر چند نمایندگان با این پیشنهاد مخالفت کردند. همچنین کاهش سقف پرداخت نقدی به مردم به 30 هزار میلیارد تومان پیشنهاد شد که در نهایت سقف رقم یارانه پرداختی به 39 هزار میلیارد تومان کاهش یافت.