در اين ديدار سفیر جمهوری اسلامی ايران با اشاره به سابقه دیرینه روابط دو کشور و همچنین وجود برخی از تجاسات فرهنگی بین دو ملت، زمینههای تبادلات بیشتر علمی و دانشگاهی را مهیا دانسته و آن را مدر مسیر ارتباط مردم با مردم توصیف نمودهاند.
وي از طرف کرهای خواستار استفاده از این فرصت مناسب برای تبادل دانشجو و استاد میان دو کشور شد. كه طرف کرهای نیز برنامههای خود را برای ارتقاء همکاریهای علمی و دانشگاهی و همچنین تقویت بخش ایرانشناسی و زبان فارسی دانشگاه را بر شمرد و گفت: دانشگاه مطالعات خارجی هانکوک این افتخار را دارد که در بخش ایرانشناسی و زبان فارسی از همه دانشگاههای شرق آسیا مقدمتر و با سابقهتر است.
دانشگاه مطالعات خارجی هانکوک که سابقهای 70 ساله دارد، تنها دانشگاه کرهجنوبی بوده که از حدود 60 سال قبل بخش ایران شناسی و زبان فارسی را تاسیس نموده و تاکنون فارغالتحصیلان زیادی در این رشته داشته است. این دانشگاه سالیانه در حدود 30 دانشجوی مشتاق را برای تحصیل در این بخش جذب مینماید و با برخی از دانشگاههای ایران مانند دانشگاه بینالمللی امام خمینی (ره) قزوین، موسسه خوارزمی، دانشکده روابط بینالملل وزارت امور خارجه و بنیاد سعدی ارتباطات خوبی دارد. یک استاد زبان فارسی نیز بصورت تمام وقت در این دانشگاه مشغول فعالیت میباشد.
پس از این ملاقات رسمی، پنجمین جشنواره فرهنگی ایران در محل دانشگاه مذکور با حضور سفیر جمهوری اسلامی ایران و رئیس دانشگاه هانکوک افتتاح گردید. در این جشنواره آقای کیم این چال رئیس دانشگاه نیز ضمن تبریک سال نو، مجدداً بر ضرورت همکاری میان دانشگاهها و مراکز علمی دو کشور تاکید و از عزم خود برای توسعه و تقویت این روابط خبر دادند. سفیر جمهوری اسلامی ایران نیر به بیان پیشینه نورزو و آئین باستانی آن پرداخته و دانشجویان کره ای را تشویق نموده تا با سفر به ایران بیشتر با فرهنگ ، آداب و سنن ایرانی آشنا شوند.
کادر این نمایندگی، برخی از معاونین و اساتید دانشگاه و همچنین در حدود 150 نفر از دانشجویان ایرانشناسی در این جشنواره حضور داشتهاند. خواندن اشعار فارسی از سوی دانشجویان دانشگاه مذکور و اجرای برنامههای فرهنگی توسط دانش آموزان مدرسه امام خمینی (ره) نمایندگی از دیگر برنامههای این جشنواره فرهنگی بوده است. بخش ورودی سالن مزین به سفره هفت سین نوروزی گردید. در پایان مراسم، میهمانان مراسم با غذای ایرانی پذیرایی شدهاند.