به گزارش ایسنا، محققان "مرکز تحقیقاتی آزمایشگاههای مایع یونی" دانشگاه کوئینز، نوعی رایحه خام را بر روی مایع یونی بیبو قرار دادهاند؛ زمانی که مایع یونی آغشته به رایحه خام در تماس با رطوبت قرار میگیرد، با تخلیه کردن بوی عطر، رایحه بیشتری آزاد میکند.
این سیستم تحویل عطر میتواند بوی عرق فرد را خنثی کند، زیرا ترکیبات تیول موجود در عرق، مسئول بوی ناخوشایند آن هستند و زمانی که این ترکیبات خود را به مایع یونی متصل میکنند، از شدت آنها کاسته میشود.
با تجاري شدن این دستاورد علمی میتوان از آن در تولید عطرها و کرمهای آرایشی استفاده کرد، میتوان از آن در حوزههای علمی مانند آزاد شدن کند مواد خاص در واکنشهای شیمیایی نيز استفاده کرد.
جزئیات این دستاورد علمی در مجله Chemical Communications ارائه شده است.
تاریخ انتشار: ۱۶ فروردین ۱۳۹۴ - ۰۸:۲۱
همشهری آنلاین: تیمی از دانشمندان دانشگاه کوئینز در شهر بلفاست ایرلند، سیستم تحویل عطری را توسعه دادهاند که هر چه فرد بیشتر عرق میکند، رایحه بیشتری تراوش میکند.