به گزارش روابطعمومی ستاد برگزاری هفته روابطعمومی، در همین رابطه دکتر سلطانیفر گفت: بحث سرمايه ديجيتالي يا مايملك ديجيتالي چند سالي است كه در دنيا با سرعت به سمت ديجيتالي شدن مطرح است. در اين بحث، دنيا همانند گذشته به دارايي خود و مايملك خود به عنوان يك سرمايه نگاه نميكند بلكه معتقد است آنچه بهعنوان سرمايه محسوب ميشود كه قابلیت ديجيتال شدن و از طريق فضاي مجازي در اختيار دنيا قرار گرفتن را داشته باشد.
استاد ارتباطات دانشگاه آزاد اسلامی اظهار داشت: از طريق ديجيتالي كردن چندين حسن نصيب جوامع ميشود که از جمله آنها میتوان به طولانیتر شدن عمر اين سرمايهها، باقیماندن تاریخ آنها تا ابد، در دسترس همه جهانيان قرار گرفتن، نگهداري ارزانتر و سهلتر آن، اثبات مالكيت آن از طريق جوامعي كه آن را ثبت ميكنند و... اشاره کرد.
رئیس کمیته علمی دهمین همایش روابطعمومی الکترونیک ادامه داد: بهطور نمونه حوزه كتب و اسناد، حوزه ميراث فرهنگي، حوزه توريسم، حوزههاي خدمات، حوزه پزشكي، حوزه صنعت، صنايع مالي و پولي، حوزههاي مطالعاتي و به قول توماس فريدمن، همه صنايعي كه قابليت ديجيتاليزه شدن را دارند، در اين بستر ميگنجند.
سلطانیفر تصریح کرد: كشورها ديگر به داشتههاي خود نمينازند بلكه به ميزاني كه توانستهاند آنها را در حوزههاي ديجيتالي به دنيا عرضه كنند، ميبالند. به عبارت دیگر، امروزه برند شدن بدون ارائه از طريق فضاي مجازي امكان ندارد. تعلقات ملي، قومي و ميزان همبستگي اقوام و ميزان منافع ملي و قدرت كشورها بر روي مرزهاي خود بدون تمركز بر فضاي مجازي و ديجيتاليزه كردن، امكان ظهور و دفاع ندارند. امروزه و در آينده مايملك ديجيتالي نقطه مثبت همه داشتههايي است كه مورد ادعاي جوامع خواهد بود.
وی در این مقاله به نقش روابطعمومیها در توسعه مایملک دیجیتالی سازمانها و کشورها میپردازد.
دهمین همایش روابطعمومی الکترونیک روز 27 اردیبهشتماه با موضوع حکمرانی و روابطعمومی الکترونیک در هتل المپیک تهران برگزار میشود.
علاقهمندان برای حضور در این کنفرانس و کسب اطلاعات بیشتر میتوانند به وبسایت www.eprcenter.ir مراجعه کنند.