اين خبر را ديروز مديرعامل سازمان زيباسازي اعلام كرد. اين در حالي است كه به گفته وي تا زمان يافتن مكان مناسب و برنامهريزي براي طراحي فضاي مورد نياز، عمارت عينالدوله پايگاه اوليه موزه مجسمه خواهد شد.
جمال كامياب درباره نحوه شكلگيري ايده موزه مجسمه به فعاليتهاي گسترده سازمان متبوعش در حوزه مجسمهسازي و هنرهاي شهري اشاره كرد و افزود: با توجه به فعاليتهاي سازمان در اين حوزه ضرورت درنظر گرفتن مكاني براي نگهداري آثار هنري و مجسمههاي شهري بهخصوص مجسمههايي كه از سوي هنرمندان شاخص و مطرح در سطح شهر استفاده شده است، پيشنهاد تشكيل موزه شكل گرفت. او با تأكيد بر اينكه برنامهريزي براي طراحي فضاي مناسب براي احداث موزه در حال پيگيري و انجام است، گفت: متأسفانه تاكنون مكاني مناسب براي احداث موزه بهدست نيامده است و به همين دليل فعلا اين موزه بهصورت موقت در عمارت عينالدوله برپا ميشود؛ اين در حالي است كه در آينده نيز با توجه به شرايط لازم براي نگهداري مجسمهها و افزايش تعداد آثار، مكان مناسبتري بهعنوان محل دائمي موزه مجسمه انتخاب شود. به گفته كامياب، در كنار تشكيل اين پايگاه اوليه، برنامهريزي و سياستگذاري براي شكلگيري اين موزه نيز آغاز شده است و شوراي تخصصي تحت عنوان «شوراي سياستگذاري موزه» در حال شكلگيري است. او با تأكيد بر اينكه اين شورا، مشورتي، سياستگذار و تصميمساز است، گفت: اين شورا با برخورداري از استادان برجسته مجسمهسازي در حال شكلگيري است و در نخستين مرحله ماموريت دارد ضوابط و شرايط اساسنامه فعاليت موزه مجسمه را به نحو جدي پيگيري كند.
مديرعامل سازمان زيباسازي شهر تهران با اشاره به اينكه براي راهاندازي موزه، شناسايي و تحويل آثاري كه در موزه قرار خواهد گرفت، ضروري است، افزود: اين آثار از ميان كارهاي هنرمندان، مجموعهداران، وراث و آثاري كه در سطح شهر جانمايي شدهاند، از سوي شوراي سياستگذاري انتخاب ميشود. به گفته كامياب آثاري كه در موزه نگهداري خواهند شد تنها به تهران اختصاص ندارد و كار فراتر از سطح تهران و در ابعاد كلانشهرها برنامهريزي شده است و به آثار فاخري كه در ساير شهرها قرار دارند براي اضافه شدن به گنجينه موزه توجه خواهيم داشت.