تاریخ انتشار: ۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۴ - ۲۱:۵۸

همشهری آنلاین: مطالعات محققان دانشگاه میشیگان نشان می‌دهد که اسید آمینه موجود در برخی مواد غذایی، از تشکیل بیوفیلم مخرب و پوسیدگی دندان جلوگیری می‌کند.

به گزارش ایرنا به نقل از پلاس وان، بیوفیلم به یک لایه نازک و چسبنده گفته می‌شود که به سطوح جامد می‌چسبد و حاوی جامعه عظیمی از باکتری‌ها و دیگر میکروارگانیسم‌هاست.

تحقیقات نشان می‌دهد که یک نوع اسید آمینه به نام l-arginine، پلاک‌های بیماری‌زا و بیوفیلم‌های مخرب موجود در دهان و دندان را از بین می‌برد و از پوسیدگی دندان و بیماری‌های لثه جلوگیری می‌کند. این اسید آمینه به طور طبیعی در گوشت قرمز، مرغ، ماهی و فرآورده‌های لبنی وجود دارد.

تحقیقات جدید نشان می‌دهد که وجود این اسید آمینه در خمیر دندان و دهانشویه، برای حفظ بهداشت و سلامت دهان و دندان ضروری است. همچنین مطالعات محققان دانشگاه میشیگان نشان می‌دهد که بیوفیلم عامل بیش از 50 درصد غفونت‌های بیمارستانی است و همچنین هر ساله میلیاردها دلار هزینه در آمریکا صرف درمان‌های دندانپزشکی می‌شود.

نتایج این تحقیقات در نشریه PLOS ONE منتشر شده است.