به گزارش ایرنا، مارک سیتاسی از محققان این شرکت در زمینه این فناوری گفت: آب با استفاده از جریان الکتریکی تبدیل به نانوحبابهایی میشود که میتواند ترکیبات آلاینده را از بین ببرد.
وی بیان کرد: در حال حاضر هزاران اختراع (پتنت) در حوزه نانو حباب وجود دارد که برخی موفق به استفاده از نانوحباب برای تمیز کردن شدهاند، اما ما اولین شرکتی هستیم که موفق به استفاده از نانوحباب برای تمیز کردن کف زمین شدهایم.
سیتاسی اظهار کرد این فناوری، یک دستگاه زمینشوی است که در سال 2008 تجاریسازی شده و در آن از نانوحباب برای تمیز کردن زمین استفاده میشود، در این دستگاه، آب با استفاده از انرژی الکتریکی، به محلول تمیزکننده تبدیل میشود، با این کار هزینه تمیز کردن و اثرات زیست محیطی آن کاهش مییابد.
وی افزود: در این روش، نیازی به استفاده از مواد شیمیایی تمیزکننده نیست در مقابل آب تبدیل به میلیونها نانوحباب میشود که میتواند فرآیند تمیز کردن را تسهیل کند.
این محقق ادامه داد: نانوحبابهای تودهای به مجموعهای از گازهای نانومقیاس گفته میشود که ابعادی کمتر از یک میکرون دارند، این نانوحبابها به صورت کروی بوده و در فاز سیال معلق هستند، ارزیابیهای انجام شده توسط یک سازمان مستقل نشان میدهد که این حبابها تا چند ساعت پایدار هستند.