به گزارش خبرگزاری فرانسه یک شرکت ژاپنی با ایجاد آمیزهای خاص از سس سویا برای بستنی که میگوید مزهای مانند کارامل دارد، محصولی جدید را به بازار عرضه کرده است.
شرکت یاماکاوا جوزو که در سال 1943 در شهر مرکزی ژاپن گیفو بنیانگذاری شد میگوید تا به حال 6000 بطری از این سسها را فروخته است و روزانه 60 تا 70 سفارش جدید دریافت می کند.
آکیو یاماکاوا رئیس شرکت میگوید: "ما انتظار نداشتیم این محصول این قدر با استقبال روبه رو شود. نگرانی ما این بود که سس سویا و بستنی آن قدر نامتناسب با هم به نظر برسند که کسی حاضر به خرید سس سویا برای بستنی نشود."
به گفته یاماکاوا این سس هنگامی که آن را روی بستنی وانیلی بریزید، مزهای مانند کارامل به آن میدهد.