به گزارش پرس تي وي، سوشما سواراج، وزیر امور خارجۀ هند روز جمعه با «غیرقابل قبول» خواندن این حادثه گفت که دولت هند گفتوگو در بارۀ این مساله را با مقامات عربستان آغاز کرده است.
سواراج، در حساب اینترنتی خود در شبکۀ اجتماعی توئیتر نوشت: «این غیرقابل قبول است. ما این موضوع را با مقامات عربستان در میان گذاشتهایم. سفارت ما با قربانی در ارتباط است. بریدن دست یک بانوی هندی- ما بسیار از شیوۀ وحشیانۀ برخورد با این بانوی هندی در عربستان سعودی ناراحت هستیم.»
در همین حال، ویکاس سواروپ، سخنگوی وزارت خارجۀ هند گفت که دهلی نو همچنان «به دنبال اجرای عدالت برای قربانی» خواهد بود.
وی افزود: سفارت ما در ریاض این موضوع را با وزارت امور خارجۀ عربستان در میان گذاشته و خواهان اقدام جدی و اشد مجازات برای عامل آن شده است.
سواروپ همچنین گفت که هند به صورت مستقل نیز تفحص در خصوص این حادثه را آغاز کرده است و خواستار اقامۀ دعوی به جرم اقدام به قتل عمد علیه مجرم است.
واکنش شدید مقامات هندی چند روز پس از قطع دست راست کاستوری مونیراتینام، زنی 58ساله و اهل شهر چِنای در هند، آغاز شد. گفته میشود که او در تلاش برای فرار از بدرفتاری کارفرمایش بوده است.
رسانههای هندی به نقل از خواهر این زن نوشتهاند: «وقتی که او قصد داشت از آزار و شکنجه فرار کند، زنی که کارفرمای او بود، دست راستش را قطع کرد. او به زمین افتاد و نخاع او آسیب جدی دید.»
اعضای خانوادۀ این زن گفتهاند که وی هم اکنون در ریاض بستری شده و «وضعیت او بحرانی» است.
خانوادۀ این زن هندی میگویند که کارفرمای سعودی وی را شکنجه میکرده است و از غذا خوردن محروم بوده است.
مقامات سعودی هنوز در این باره اظهار نظری نکردهاند.
صدها مرد و زن هندی در عربستان سعودی به عنوان خدمتکار خانگی و کارگر مشغول به کار هستند.
عربستان سعودی در سالهای گذشته، افرادی از کشورهای مختلف از جمله پاکستان، سریلانکا، بنگلادش، فیلیپین و اندونزی را گردن زده است.
در تاریخ در تاریخ 27 فروردین، عربستان سعودی سر یک خدمتکار زن اندونزیایی را از بدن جدا کرد. این حادثه تنها 2 روز پس از اعدام زن دیگری از این کشور آسیای جنوب شرقی اتفاق افتاد.