به گزارش ايسنا، محمد پرورش با بیاناینکه دستگاه خدماترسانی مثل آب و برق تمام ظرفیت خود را برای ارائه بهترین خدمات بهکار میگیرند،اظهار کرد: برای تامین آب شرب از روشهای مختلفی همچون استفاده از آب سطحی که باید در فرآیند تصفیه، انتقال، پمپاژ و ذخیره قرار بگیرد استفاده میشود و یا آب چاه را به وسیله پمپها استحصال میکنند.
- آب موجود در تهران یک میلیارد و 350 میلیون مترمکعب است
وی ادامه داد:در تهران حدود یک میلیارد و 350 میلیون مترمکعب آب وجود دارد که اکثر این آبها ارتباط مستقیمی با تاسیسات مکانیزمی دارند لذا ما نیز مانند تمام شرکتهای خدماترسان در مهرماه باید تمام ظرفیتهایی ساماندهی کنیم.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان تهران با بیان اینکه تمام تلاش ما برای بروزرسانی خدمات است،اظهار کرد: در دورانی که از پیک خارج میشویم میتوانیم برای این مساله ساماندهیهای لازم را انجام دهیم تا بتوانیم خود را برای پیک دوم آماده کنیم.
پرورش با اشاره به برنامهریزیهای انجام شده در این زمینه گفت:طبق برنامهریزی زمانبندی باید تصفیهخانهها،چاهها را ساماندهی کنیم بهطوری که ظرفیتسازی بهطور کامل صورت گیرد.
به گفته وی، معمولا از مهر تا اسفندماه کار نوسازی تجهیزات آغاز میشود و از فروردینماه به بعد یعنی از ششم فروردین به وضعیت تصفیهخانههای بزرگ سروسامان میدهیم.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان تهران با اشاره به استفاده از فاینانس خارجی برای اجرای پروژه های فاضلاب تهران گفت: یک کنسرسیوم متشکل از برخی کشورها که چین تامین کننده سرمایهگذاری آن به ارزش ۲۰۰ میلیون یورو است، انجام می شود.
پرورش با تاکید بر اینکه از طریق بانک مرکزی به دنبال پایدار شدن این سرمایه گذاری هستیم، اظهار کرد: علاوهبر این در قالب بانک توسعه اسلامی نیز حدود ۱۶۰ میلیون یورو سرمایه گذاری خواهد شد که نیازمند ایجاد یک تونل است.
وی با بیان اینکه دستگاه حفاری این پروژه ماه آینده وارد می شود که اولین دستگاه حفاری تونل فاضلاب در ایران است،گفت:در این زمینه ۴ مدول ۵۲۵ هزار نفری برای ۲ میلیون و ۲۰۰ هزار نفر انجام می شود و برای ۵۵۰ هزار نفر دیگر نیز کار ارتقای خدمات رسانی در بخش فاضلاب انجام می شود.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان تهران با بیان اینکه اجرای ۴ تصفیه خانه دیگر به ارزش ۵۰۰ میلیارد تومان هم در دست است،اظهار کرد:طی ۵ سال آینده فاضلاب تهران به صورت کامل ساماندهی می شود.