مشخصاتي كه همه طعمههاي اين مرد از او بهخاطر داشتند اين بود: «جواني خوشاخلاق، خوش برخورد و بسيار مودب». اما در حقيقت اين نوع رفتار، ترفند مرد جوان براي اجراي نقشههايش بود. او پس از شناسايي افراد كم سواد و سالخورده كه به سختي ميتوانستند از دستگاه عابربانك استفاده كنند، به آنها نزديك ميشد و با زباني چرم و نرم، وانمود ميكرد كه ميخواهد كمكشان كند. مرد جوان پس از اينكه كار انتقال وجه يا برداشت پول را براي طعمههايش انجام ميداد، كارتشان و رسيدشان را به آنها ميداد و در كمال ادب و احترام از آنها خداحافظي ميكرد اما طعمههاي او كمي بعد، وقتي متوجه ميشدند كه همه موجودي حسابشان خالي شده است، تازه ميفهميدند كه جوان مودب يك كلاهبردار و سارق تمام عيار بوده است.
اين جوان كلاهبردار مدتي پيش و با شكايت زن ميانسالي كه مدعي بود 5ميليون و 800هزار تومان از حسابش سرقت شده است، تحت تعقيب پليس فتاي استان يزد قرار گرفت. در ادامه وقتي بقيه شاكيان هم يكي پس از ديگري به پليس مراجعه كردند، حساسيتها روي اين پرونده بيشتر شد و تيمي از مأموران براي شناسايي و دستگيري سارق وارد عمل شدند. آنها با حضور در محلهاي سرقت و بررسي دوربينهاي مداربسته بانكها توانستند تصاويري از جوان سارق بهدست آورند. اين تصاوير در نهايت باعث شناسايي هويت سارق شد و طولي نكشيد كه مأموران مخفيگاه او را شناسايي كردند.
مرد جوان در عملياتي ضربتي دستگير شد و پس از انتقال به اداره پليس به سرقت از افراد سالخورده و كم سواد اعتراف كرد. او مدعي شد: به بهانه كمك به طعمههايم كارتشان را ميگرفتم و قبل از اينكه كار آنها را انجام دهم، از طريق دستگاه براي كارت آنها رمز دوم تعريف ميكردم و مشخصات كارت را نيز بهخاطر ميسپردم. وقتي كارم تمام ميشد، كارتشان را به آنها ميدادم و خداحافظي ميكردم و پس از آن از طريق رمز دوم اقدام به خريدهاي اينترنتي كرده و حساب طعمههايم را خالي ميكردم. به گفته سرهنگ رضايي، رئيس پليس فتاي استان يزد، پس از اعترافات متهم براي او قرار قانوني صادر شد و تحقيقات براي شناسايي ديگر مالباختگان ادامه دارد.