مينو محرز با اشاره به افزايش آمار مبتلايان به ايدز بر ضرورت ورود تمامي ارگانهاي مسئول در حوزه آسيبهاي اجتماعي و جلوگيري از انتقال اين ويروس تأكيدكرده و گفت: به باور من اين دوره از مديريت شهري تنها دورهاي است كه شهرداري تهران براي حوزه سلامت برنامه دارد و خانههاي سلامت را در محلهها فعال كرده است. وي با بيان اينكه هماكنون 30هزار نفر مبتلا به ايدز در كشور شناسايي شدهاند كه آمار واقعي حدود 90هزار نفر هستند، گفت: طبق تحقيقات سال92، ميزان شيوع بيماري در زنان خياباني در كل كشور 4 تا 4.5درصد و در تهران 5.5درصد است كه شيوع آن در چند سال اخير 10برابر رشد داشته است.
رئيس مركز تحقيقات ايدز با اشاره به همكاري شهرداري تهران اظهار كرد: ما با شهرداري گفتوگو كرديم تا با ورود به سامانسراها امكان شناسايي تعداد مبتلايان به ايدز را فراهم كنيم. در اين خصوص تصميمات بسيار خوبي اتخاذ شد و اميدواريم در آينده به بار بنشيند. به گفته محرز، با همكاري و مشاركت شهرداري تهران پيشبيني شده تا اعضاي باشگاه ياران مثبت كه خود مبتلا به ويروسHIV هستند، در سراهاي محلهها حضور پيدا كنند و مردم را بهطور مستقيم با راههاي جلوگيري از انتقال بيماري آشنا سازند. وي همچنين به وعده شهرداري تهران مبني بر راهاندازي كلينيك تخصصي زنان كارتنخواب اشاره كرده و گفت: متأسفانه يكي از مشكلات ما در كشور اين است كه سيستم شبكه سلامت تنها محدود به روستاها و شهرها ميشود و حاشيهها را دربرنميگيرد. به همين دليل حاشيهها همواره از آسيبخيزترين بخشها محسوب ميشوند.
رئيس مركز تحقيقات ايدز با اشاره به حركت كند وزارت بهداشت و با وجود نداشتن وظيفه قانوني شهرداري، از شهرداري تهران درخواست كرده پروژه موفق خانههاي سلامت را در حاشيه تهران نيز اجرا كند تا از وقوع فاجعه جلوگيري شود.