به گزارش ايسنا، اکبر میرشکار در ادامه ضمن بیان آنکه وظیفه کمیته امداد امام خمینی (ره) آنست که از ترک تحصیل دانش آموزان به علت مشکلات اقتصادی جلوگیری کند گفت: سالیانه بخشی از دانش آموزان تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی (ره) به دلیل مسائل و مشکلات متعدد ترک تحصیل میکنند.
وی در ادامه تصریح کرد: حدود 30 درصد آنها به دلیل ازدواج، 20 تا 22 درصد اشتغال، 25 درصد مشکلات استعدادی و عدم توانایی تحصیل مانند کند ذهنی و عقب ماندگی ذهنی و کمتر از 25 درصد نیز به علت مشکلات اقتصادی ترک تحصیل می کنند.
معاون امور فرهنگی کمیته امداد امام خمینی (ره) عنوان کرد: مشاوران و مددکاران کمیته امداد امام خمینی (ره) به محض آنکه متوجه شوند فردی به علت مشکلات اقتصادی ترک تحصیل کرده است، طی فرآیند مشاوره و نیاز سنجی سعی در تامین نیاز وی و بازگشت آن به سیستم آموزشی می کنند.
میرشکار ادامه داد: در حال حاضر به علت آنکه بخشی از مدارس کشور به صورت هیات امنایی اداره می شوند و خانواده برای هر دانش آموز باید برای مثال شهریه 300 هزار تومانی پرداخت کند و به علت عدم توانایی پرداخت شهریه از سوی خانواده، فرد از چرخه تحصیل خارج می شود.
وی در ادامه ضمن بیان آنکه در تمامی مقاطع با فراوانیهای مختلف شاهد ترک تحصیل دانش آموزان هستیم گفت: بیشترین ترک تحصیل در مقطع دبیرستان صورت می گیرد؛ زیرا اکثر دختران روستایی در این مقطع ازدواج و پسران نیز در همین دوره جذب بازار کار می شوند.