همشهری آنلاین: رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: نگاه جوامع جهانی نسبت به ایران تغییر کرده است.

به گزارش ایسنا، آیت‌الله هاشمی، در دیدار روسا و منتخبین علمی مؤسسه تحقیقات واکسن و سرم‌سازی رازی، با تأکید بر شهرت جهانی این مؤسسه، گفت: همه‌ آنچه را که در طول مدت تأسیس این مؤسسه تاکنون بدست آورده‌ایم، برای خدمت به بهداشت و جلوگیری از بیماری‌ها ارزشمند بوده است و خواهد بود.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام، با تقدیر از تلاش محققان و پژوهشگرانی که برای ارتقاء علمی ایران در این مؤسسه زحمت می‌کشند، گفت: همه‌ کسانی که سابقه‌ی علمی، تحقیق و تولید دارند، به همه‌ی نسل‌های ایران و حتی نسل بشریت خدمت می‌کنند و مطمئناً صواب این کار خود را در بارگاه عدل الهی خواهند دید.

هاشمی رفسنجانی، تصمیم دولت برای جذب سرمایه‌های خارجی و برنامه‌ریزی برای گسترش صادرات تولیدات این مؤسسه را کاری بسیار ارزشمند توصیف کرد و گفت: علاوه بر دستاوردهای اسلامی و انسانی، برای معرفی ایران و انقلاب اسلامی نیز مهم است که یک مؤسسه‌ای که بر پایه‌ی علم و عمل محققان و دانشمندان ایرانی می‌چرخد، دستاوردهای خود را در اختیار جامعه‌ی بشری می‌گذارد.

وی مباحث مربوط به ویروس زیکا در جوامع جهانی را یکی از ضروریات توجه و تقویت مؤسسه رازی دانست و گفت: دنیا در کنار پیشرفت‌های علمی و پزشکی، با ویروس‌ها و عوامل بیماری‌زای جدیدی نیز روبه رو می‌شود که مقابله‌ با آنها نیاز به تقویت پایه‌های علمی مراکز مربوط به بهداشت و درمان است.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام، استفاده از ظرفیت بخش خصوصی برای تقویت مؤسسه رازی را کاری مفید دانست و به مسئولان پیشنهاد کرد که می‌توانید تولیدات خود را در قالب شرکت‌های داخلی و خارجی که در زمینه‌ تهیه و توزیع واکسن و داروهای پیشگیری در سراسر جهان فعالیت می‌کنند، به مردم دنیا عرضه کنید.

هاشمی رفسنجانی تغییر نگاه جوامع جهانی نسبت به ایران در دولت فعلی و به ویژه در شرایط پسابرجام را برای تقویت روابط پزشکی و بهداشتی و همچنین تبادل اطلاعات و تولیدات مناسب دانست و گفت: دنیا دارد علاقه نشان می‌دهد که با ایران ارتباط داشته باشد و خوب است هیأت‌های علمی و پژوهشی که به همراه مسئولین سیاسی کشورهای مختلف و به ویژه اروپا به ایران می‌آیند، از مؤسسه بازدید کنند.

وی با تأکید بر این جمله که مؤسسه برای مراکز مربوطه در همه جای دنیا شناخته شده است، گفت: شما باید اطلاعات مربوط به مؤسسه، ظرفیت‌های آن، برنامه‌های تقویت و گسترش آن و همچنین تازه‌ترین تولیدات خود را در قالب بسته‌های اطلاع رسانی به جامعه جهانی برسانید تا مسئولان اجرایی و مربوطه کشورهای مختلف، در صورت نیاز برای تهیه تولیدات، به مؤسسه مراجعه کنند.