به گزارش ایسنا، سرلشکر سیدحسن فیروزآبادی که پس از جلسه هیأت امنای بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس سخن در جمع خبرنگاران سخن میگفت،توضیح داد: در این جلسه نحوه ساماندهی مزار مطهر شهدای گمنام در کشور در دستور جلسه قرار داشت و هیات امنا آیین نامهای را در این راستا تصویب کردند. در این آییننامه در استانها و شهرستانها شوراهایی با عضویت امام جعمه ،استاندار و فرماندار شهرستانها تشکیل میشود که برای شهدای گمنام در نقاط مختلف استانها سیاستگذاری و برنامهریزی خواهند کرد.
وی ادامه داد: علاوه بر این برای هر نقطهای از زمین که با خاکسپاری شهدا طیب شده باشد، یادمانهایی احداث میشود که مرجع قلبهای عاشق و جویای معنویت باشد. همچنین در این مزارها یادمانهایی مانند مسجد یا امامزاده ساخته خواهد شد که هیات امنا آن را اداره خواهد کرد. این شکل اداره کردن جزو نمادهای هنری در کشور محسوب میشود که زیباییهای خاص خود را برای اداره کردن دارد. در حقیقت یادمانها یکسانسازی نمیشوند بلکه یک آهنگ خواهند شد. در کشور برای این موضوع سیاست کلی ارائه میشود ولی مردم همان منطقه و هنرمندانشان یادمانها را طراحی خواهند کرد و با توجه به فعالیت روحانیون و هدایتهایی که در آنجا شکل میگیرد، این یادمانها در اصل یک کانون فرهنگی مستقل را خواهند ساخت.
سرلشکر فیروزآبادی خاطرنشان کرد:به این واسطه تمام یادمانهای شهدا در سراسر کشور در هر جایی که قرار گرفته باشند میتوانند زیباییهای فرهنگی خاص خود را ارائه بدهند.
رئیس ستاد کل نیروهای مسلح در بخش پایانی سخنان خود تاکید کرد: در کنار میراث فرهنگی در کشور که میراث ملی ما محسوب می شوند، میراث معنوی جنگ بخش مهمی را در راستای جذب گردشگر خارجی ایفا خواهد کرد و این جاذبههای توریستی برای کسانی که به معنویت روی آوردهاند و به آن ایمان دارند الهام بخش خواهد بود.
به گزارش ایسنا در بخش دیگر جلسه هیات امنای بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس سند ثبت ملی 19 یادمان دفاع مقدس رونمایی شد.