همشهری آنلاین« سازمان‌ها، گروه‌ها، احزاب، تشکل‌ها و شخصیت‌های مختلف کشور در آستانه انتخابات مجلس شورای اسلامی و خبرگان رهبری از مردم برای شرکت گسترده در پای صندوق‌های رای دعوت بعمل آوردند.

رای‌گیری دهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی و پنجمین دوره انتخابات خبرگان رهبری از ساعت هشت صبح جمعه هفتم اسفندماه آغاز خواهد شد.

به گزارش ایسنا، بسیاری از گروه‌ها و تشکل‌های کشور با صدور اطلاعیه‌ها و بیانیه‌هایی، به تبیین نقش و اهمیت انتخابات آتی مجلس پرداختند و بر لزوم حضور حداکثری مردم در این انتخابات تاکید کردند.

در همین راستا،‌ شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی نیز از ملت بصیر و لحظه‌شناس، همیشه در صحنه و ولایت‌مدار ایران اسلامی و تمامی گروه‌ها، احزاب و تشکل‌های سیاسی وفادار به آرمان‌های انقلاب اسلامی دعوت کرده تا در روز جمعه 7 اسفند، با حضور آگاهانه، دشمن‌شکن و حماسی خویش در پای صندوق‌های رأی، حماسه 22 بهمن را تکمیل کنند.

ارتش جمهوری اسلامی ایران نیز از عموم مردم برای حضور باشکوه در دهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی و پنجمین دوره انتخابات مجلس خبرگان رهبری دعوت به عمل آورده است.

در بخش‌هایی از این اعلامیه ضمن بیان اینکه کارکنان ارتش و خانواده های آنان همچون سنوات گذشته، حضوری پرشور در انتخابات مجلس شورای اسلامی و خبرگان رهبری خواهند داشت، افزوده است: هفتم اسفندماه، تجلی‌گاه و میعادگاه مردم ایران برای تجدید میثاق با آرمان های امام خمینی(ره)، و بیعت مجدد با حضرت آیت الله العظمی امام خامنه ای (مد ظله العالی) برای حضور در انتخابات و شرکت پر شور در پای صندوق های رأی به جهت انتخاب نمایندگانی اصلح برای حضور در دو سنگر مهم مجلس شورای اسلامی و خبرگان رهبری می باشد.

مجمع نمایندگان طلاب حوزه، جامعه مدرسین حوزه علمیه قم،‌ جمعیت قمی‌های مقیم تهران، مجمع جانبازان و ایثارگران انقلاب اسلامی ، اعضای لیست یاران اعتدال و امید و ... با صدور بیانیه‌هایی، از مردم برای حضور در پای صندوق‌های رای دعوت به‌عمل آوردند.

استاندار تهران نیز در پیامی از مردم برای حضور در پای صندوق های رای دعوت بعمل آورد.

در پیام سید حسین هاشمی آمده است:‌ از یکایک مردم عزیز ایران اسلامی و به ویژه شهروندان استان تهران دعوت می‌کنم تا در جلوه گاه اقتدار میهن اسلامی مان یعنی انتخابات روز جمعه هفتم اسفند ماه، حضوری به هنگام یابند و با رای ارزشمند خود، زمینه ساز تحکیم مبانی و پایه‌های نظام، انقلاب و کشور باشند.

علی شمخانی، دبیر شورای عالی امنیت ملی نیز حضور گسترده مردمی و رقابت پرنشاط گروه‌های مختلف در انتخابات را نماد تحقق مردم‌سالاری دینی در الگوی جمهوری اسلامی ایران عنوان و نتیجه نهایی انتخابات را فارغ از نتیجه آن تبلور خواست و اراده مردم و شایسته احترام و پذیرش دانست و افزود: تغییرات ایجادشده در ترکیب سیاسی مجالس در ادوار مختلف نشان روشنی از وجود دموکراسی واقعی در الگوی جمهوری اسلامی و نفی‌کننده تبلیغات مغرضانه دشمنان و زخم‌خودرگان از اراده مردم مسلمان ایران است.

جبهه مستقلین و اعتدالگرایان نیز برای حضور گسترده در انتخابات در بیانیه‌ای اعلام کرد: همه مردم،گروه‌ها و جریانات سیاسی با دیدگاه‌ها و گرایش‌های مختلف و متنوع که به نظام و ارکان اساسی آن اعتقاد دارند، علی رغم دلخوری‌هایی که دارند، می‌باید در انتخابات شرکت نموده و ثبات و عظمت امروز کشور را با مشارکت گسترده خود در انتخابات منطقه و جهان متبلور نمایند.

شخصیت‌های دینی نیز در آستانه انتخابات مجلس شورای اسلامی و خبرگان رهبری به عنوان قشر تاثیرگذار در جامعه با صدور پیام‌های جداگانه از مردم برای شرکت در این انتخابات مهم دعوت به عمل آوردند.