به گزارش ایرنا، سید عباس حسینی در نشست هماندیشی با اصحاب رسانه در محل وزارت امور اقتصادی و دارایی، افزود: پرونده بیمه توسعه بحران زیادی را برای صنعت بیمه ایجاد کرد؛ بر همین اساس شورای عالی بیمه اواخر پارسال مقرر کرد که اموال و داراییهای آن، به بیمه ایران منتقل تا از این محل مشکلات این پرونده بزرگ رفع شود.
وی ادامه داد: همچنین بیمه مرکزی دو هزار میلیارد ریال بابت پرداخت خسارت به زیاندیدگان این پرونده در اختیار بیمه ایران قرار داد ضمن آنکه به تدریج بیمه ایران نیز با ایجاد ساختارها، این پروژه سخت را که تداوم آن چالش ایجاد میکرد را مدیریت کرد.
وی با بیان اینکه اموال و املاک بیمه توسعه شناسایی شده و حدود 1500 تا 1600 میلیارد ریال سند اموال آن منتقل شده است، گفت: از محل پول دریافتی از بیمه مرکزی و منابع داخلی بیمه ایران تاکنون سه هزار و 800 میلیارد ریال در این پرونده وجه پرداخت شده است.
مدیرعامل بیمه ایران، ضریب نفوذ بیمه در دنیا را حدود 6.2 درصد در پایان سال گذشته اعلام کرد و گفت: این در حالی است که ضریب نفوذ بیمه در ایران 1.9 درصد است.
به گفته وی، بیمه ایران در 10 ماهه امسال 15 میلیون فقره بیمهنامه فروخته و 76 هزار میلیارد ریال مجموع درآمدها بوده که 10 درصد نسبت به سال گذشته رشد داشته است.
حسینی متوسط سرانه بیمهای در استان تهران را دو میلیون و 250 هزار ریال اعلام کرد و گفت: این بیشترین میزان سرانه بیمه در کشور است، ضمن آنکه استان سیستان و بلوچستان با 350 هزار ریال کمترین سرانه بیمهای را دارد.
مدیرعامل بیمه ایران از پرداخت 48 هزار میلیارد ریال خسارت در 10ماهه امسال خبر داد و گفت: این رقم 10 درصد افزایش داشته ضمن آنکه بررسیها نشان میدهد 40 درصد صنعت بیمه کشور در اختیار بیمه ایران است.
وی، قرارداد بیمه مکمل درمان خانواده شهدا را از برجستهترین اقدامات این شرکت در سال 94 دانست و گفت: باوجود تنگناهای مالی، حق بیمههای معوقه تامین اعتبار شده است.
حسینی درباره قرارداد بیمه حجاج نیز گفت: این طرح ملی بوده و در حادثه منا برای هر شهید 550 میلیون ریال غرامت پرداخت شده و اقدامات لازم در این زمینه همچنان در حال انجام است.