به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، به نقل از پایگاه اینترنتی المحیط، این سازمان در بیانیهای اعلام کرد که این سلاحها در "ربودن افراد، شکنجه و بازداشتهای خودکامانه" در حق مخالفان مصری مورد استفاده قرار میگیرند.
این سازمان که مقرش در لندن است، در گزارشی اعلام کرد که 12 کشور از 28 کشور عضو در اتحادیه اروپا صادر کننده اصلی سلاح و تجهیزات امنیتی به مصر هستند.
عفو بین الملل تاکید کرد که این امر نقض ممنوعیت ارسال سلاح به مصر به شمار میآید که اتحادیه اروپا این ممنوعیت را پس از کشته شدن صدها معترض در مصر پس از برکناری محمد مرسی، رئیس جمهوری عزل شده مصر اعمال کرد.
پس از تصمیم آمریکا در سال میلادی گذشته مبنی بر ازسرگیری اعطای سلاح به مصر به ارزش 1.3 میلیارد دلار به صورت سالانه، عفو بین الملل نگرانی خود را نسبت اینکه ممنوعیت ارسال سلاح به مصر به طور کامل لغو شود، ابراز کرد.
در این گزارش آمده است که فقط در سال 2014، کشورهای اتحادیه اروپا 290 مجوز ارسال تجهیزات نظامی به مصر صادر کردهاند.
برایان وود، مدیر امور تسلیحاتی و حقوق بشر در این سازمان تاکید کرد که اتحادیه اروپا باید هرچه سریعتر تمامی صادرات سلاح و تجهیزات نظامی که مصر از آنها برای نقض خطرناک حقوق بشر استفاده میکند، ممنوع کند.
عفو بین الملل تاکید کرد که اوضاع حقوق بشر در مصر نابسامان شده است چراکه همچنان سرکوبها به شدت ادامه دارد و عاملان آن بازخواست نمیشوند.