به گزارش ایسنا، هر اونس طلا برای تحویل فوری در معاملات سهشنبه 5 مردادماه بازار سنگاپور ۱۳۱۵.۵۱ دلار معامله شد و نسبت به قیمت نهایی ۱۳۱۵.۱۵ دلار روز دوشنبه تغییر چندانی نداشت.
در بازار نیویورک هر اونس طلا در معاملات آتی ۰.۳ درصد کاهش یافت و به ۱۳۱۵.۶۰ دلار رسید. بهای معاملات این بازار روز دوشنبه ۳.۹۰ دلار یا ۰.۳ درصد کاهش یافت و در ۱۳۱۹.۵۰ دلار بسته شد.
انتظار میرود بانک مرکزی آمریکا در نشست سیاست پولی که از روز سهشنبه آغاز میشود و بعدازظهر چهارشنبه به پایان میرسد، در نرخهای بهره تغییر ندهد اما سرمایهگذاران آماده دریافت سیگنالهای جدیدی از سوی این بانک درباره روند افزایش نرخهای بهره در ماههای آینده خواهند بود.
طلا به افزایش نرخهای بهره حساس است زیرا نرخهای بهره بالاتر هزینه نگهداری این فلز را که دارایی بدون بازده است، افزایش داده و رقابتش با داراییهای رقیب مانند سهام و اوراق قرضه را دشوارتر میکند.
به گفته مارک تو، مدیر تحقیقات گروه مالی وینگ فانگ هنگ کنگ، در حال حاضر مردم درباره احتمال افزایش نرخهای بهره و همچنین گسترش تدابیر محرک مالی محافظهکاری بیشتری از خود نشان میدهند و این امر ممکن است باعث تصحیح بیشتر قیمت طلا شود.
ذخایر "اس پی دي آر گولد تراست" که بزرگترین صندوق سرمایهگذاری تحت پشتوانه طلا در جهان است، ۰.۴۶ درصد کاهش یافت و به ۹۵۸.۶۹ تن رسید.
بر اساس گزارش رویترز، بازارهای سهام آسیا با انتظار سرمایهگذاران برای روشن شدن نتیجه نشست دو روزه بانک مرکزی آمریکا، محتاط ماندند که صعود ارزش ین را بدنبال داشت. شاخص دلار آمریکا در برابر سبدی از شش ارز بزرگ ۰.۱ درصد اُفت کرد و پایینتر از رکورد ۹۷.۵۶۹ واحد قرار گرفت.
در میان سایر فلزات ارزشمند، هر اونس پالادیم ۰.۷ درصد کاهش یافت و به ۶۷۹.۷۲ دلار رسید در حالیکه روز دوشنبه به بالاترین سطح در ۹ ماه گذشته صعود کرده بود. هر اونس نقره برای تحویل فوری با ۰.۳ درصد افزایش، به ۱۹.۵۹ دلار و هر اونس پلاتین با ۰.۳ درصد افزایش ۱۰۸۱.۳۰ دلار معامله شد.