در اين جلسه كه با اتهامهاي جمعآوري پولهاي غيرقانوني و پولشويي برگزار شد، شيخ عيسي قاسم حضور نيافت. براساس گزارش خبرگزاري رسمي بحرين، هيچيك از متهمان يا وكلايشان ازجمله شيخ عيسي قاسم در جلسه دادگاه حاضر نشدند و قاضي به همينخاطر مجبور به تعويق دادگاه شد.
تحصن مردمي مقابل خانه اين روحاني همچنان ادامه دارد و سهشنبهشب هم بحرينيها اقدام به برگزاري تظاهرات در خيابانهاي اطراف روستاي دراز، محل اقامت شيخ عيسي قاسم كردند. شيخ عيسي قاسم كه رهبر معنوي انقلاب بحرين بهحساب ميآيد، پس از تاسيس كشور بحرين در سال1971 از نجف اشرف به اين كشور بازگشت و با اكثريت آرا به مجلس راه يافت و تا زمان انحلال آن، عضو مجلس ملي بحرين بود.
بيشتر از يكماه است كه رژيم بحرين اقدام به سلب تابعيت اين روحاني شيعه كرده و از آن زمان تحصن مقابل خانه شيخ عيسي قاسم ادامه دارد. رژيم بحرين پيش از اين شيخ علي سلمان، دبير كل جمعيت الوفاق و از روحانيون مخالف اين كشور را با اتهاماتي چون تلاش براي تغيير رژيم به 9سال زندان محكوم كرده است. از سال2011 بحرين شاهد برگزاري اعتراضهاي مردمي در اعتراض به سياستهاي رژيم آلخليفه است كه با سركوب گسترده از سوي مقامهاي اين رژيم مواجه بوده است.
- هركس انتقاد كند، بازداشت ميشود
دادستاني كل بحرين همچنين در ادامه موج سركوب اعلام كرده كه 138شهروند اين كشور ماه آينده به اتهام «تشكيل يك گروه تروريستي و جاسوسي و حمله مسلحانه عليه افسران پليس» دادگاهي ميشوند. اين بخشي از موج محاكمه معترضان در اين كشور با پروندههاي مختلف بهحساب ميآيد. نهادهاي مختلف حقوق بشر ازجمله ديدهبان حقوق بشر و عفو بينالملل بارها اقدامهاي رژيم بحرين را محكوم كردهاند. ديدهبان حقوق بشر بهتازگي در گزارشي با اشاره به دادگاهيشدن روزنامهنگاران و ممنوعالخروجي حداقل 23نفر از آنها اعلام كرد كه هر كس كه از رژيم آل خليفه انتقاد كند كارش به دادگاه خواهد كشيد.