به گزارش ايرنا، حسن اکبری گفت: این گونهها شامل یوزپلنگ، هوبره، کاراکال، شاه روباه، روباه شنی، گربه شنی، گربه پالاس، بالابان، آهو، جبیر، گورخر ایرانی و زاغ بور هستند.
وی اظهار کرد: این گونهها ارزش حفاظتی بسیار بالایی دارند و اهمیت زیست محیطی استان به خاطر این گونههاست.
معاون محیط طبیعی اداره کل حفاظت محیط زیست یزد افزود: برای حفط گونههای جانوری، مشارکت و همراهی مردم و همچنین جلوگیری از فعالیت شکارچیان غیرمجاز ضروری است.
اکبری با بیان این که آسیب جدی به حیات وحش از دهه 30 آغاز شد اضافه کرد: رفت و آمد انسانها، ایجاد جادههای متعدد و تخریبهای معدنی در زیستگاههای حیات وحش موجب نابودی تعدادی از گونههای جانوری شد به طوری که بیشتر جمعیت گونههای جانوری چون آهو و گورخر تا دهه 50 نابود و منقرض شدند.
وی خاطر نشان کرد: در چند سال گذشته تعدادی از شکارچیان غیرمجاز، بیشترین نقش را در تخریب محیط زیست و شکار استان داشتهاند که این افراد هم اکنون به محیط زیست برگشته و بهترین حامیان این بخش هستند.
اکبری تعداد محیط بانان استان را 60 نفر بیان کرد و گفت: این تعداد نیرو برای حفاظت از عرصههای محیط زیست و جلوگیری از شکار غیرمجاز کافی نیست.
بیش از 800 گونه گیاهی، 170 نوع پرنده، 60 نوع پستاندار وحشی و بیش از 40 نوع خزنده در مناطق حفاظت شده استان یزد شناسایی شده است.
60 نیروی محیط بان، یک میلیون و 270 هزار هکتار مناطق حفاظت شده استان یزد را محافظت میکنند.