به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه میراث فرهنگی و گردشگری، لیلا کفاشزاده مسئول دفتر پژوهش و آموزش کودکان و نوجوانان پژوهشگاه با اعلام این مطلب گفت: این کارگاه با هدف آشنا کردن هنرآموزان با چهار اسطوره گرشاسپ، جمشید، فریدون و اژی دهاک برگزار میشود.
وی افزود: در این کارگاه تلاش خواهد شد تا با ارائه قالبهای قصه و روایت، شکل روایی به متون اصلی اضافه و متون کهن به قصه و روایت تبدیل شود.
کفاشزاده با اشاره به اینکه شرکتکنندگان در این دوره مربیان و کنشگران حوزههای فرهنگی در رابطه با کودکان و نوجوانان خواهند بود افزود: هنرجویان میآموزند تا با توجه به حوزه فعالیت خود از منابع دست اول این چهار اسطوره قصههایی برای انتقال مفاهیم گوناگون فرهنگی به کودکان تدوین کنند.
وی اظهار داشت: شکل خام اسطورهها مناسب سن کودکان نیست اما مفهومی که در آنها پنهان است از غنای فرهنگی بسیار بالایی برخوردار است که درصورت مناسبسازی برای کودکان و نوجوانان میتواند ابزار آموزشی بسیار مناسبی باشد.
کفاشزاده گفت: مدرس این دوره که 8 جلسه و در مجموع 16 ساعت بوده و از 17 مرداد شروع و تا 4 مهرماه ادامه دارد، خانم دکتر مریم نعمت طاووسی عضو هیات علمی پژوهشگاه است.