به گزارش بنیاد شهید، عبدالرضا عباسپور در دومین روز همایش فصلی مدیران کل استانی و معاونین بنیاد شهید و امور ایثارگران با تشریح برنامه ها و اقدامات بنیاد در موضوع خدمات درمانی جامعه ایثارگری افزود: این خدمات شامل ویزیت در منزل، پرستاری و مراقبت در منزل می شود.
وی ابراز امیدواری کرد: تشکیل شورای راهبری کمیسیون پزشکی بنیاد منجر به افزایش رضایتمندی جامعه ایثارگری شود.
معاون بهداشت و درمان بنیاد شهید و امور ایثارگران با اشاره به طرح بیمه پایه و بیمه تکمیلی برای ایثارگران گفت: خدمات بیمه ای بنیاد نسبت به سال گذشته تغییری نکرده است و تمامی خدمات شامل بستری، سرپایی و پاراکلینیک بدون سقف و فرانشیز است.
وی افزود: طبق ضوابط قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران، پرداخت هزینه درمان ایثارگران شاغل به عهده دستگاه ها است، سال گذشته دستگاه ها اقدامی انجام ندادند و سازمان مدیریت و برنامه ریزی این موضوع را به بنیاد شهید واگذار کرد.
عباسپور ادامه داد: به همین منظور بنیاد شهید شاغلان را به جزو نیروهای مسلح تحت پوشش قرار داد و تصور می کنیم که باز هم بنیاد باید این خدمت را به ایثارگران ارائه دهد و به زودی تکلیف نوع بیمه و افراد تحت پوشش مشخص خواهد شد.
وی در ادامه برخی از طرح های معاونت بهداشت و درمان بنیاد را تهیه و تدوین راهنمای بالینی درمان عوارض مصدومیت های شیمیای با گاز خردل، اعزام 25 تیم تخصصی به استان ها و ویزیت و درمان تعداد زیادی از ایثارگران، تشکیل ستاد جذب متخصصین و 39 نفر پزشک متخصص در قالب 17 تیم پزشکی به صورت مدعو از خارج از کشور اعلام کرد.
معاون بهداشت و درمان بنیاد شهید و امور ایثارگران همچنین با اشاره به برنامه های بنیاد شهید در سال 1395، ابراز امیدواری کرد که تشکیل شورای راهبری کمیسیون پزشکی منجر به افزایش رضایت مندی جامعه ایثارگری شده و دقت و سرعت عمل در این کمیسیون ها افزایش یابد.
براساس آماربنیاد شهید، تعداد جانبازان کل کشور 546 هزار و 108 نفر است که از این تعداد 320 هزار و 528 نفر جانباز زیر 25 درصد(شامل 59 درصد از جانبازان) و 225 هزار و 580 نفر (شامل41درصد جانبازان) بیش از 25 درصد جانبازی دارند.
همچنین 230 هزار شهید تقدیم انقلاب شده است.
اولین همایش مدیران کل استانی و معاونان بنیاد شهید و امور ایثارگران از روز گذشته (شنبه) در سالن شهید رسول زاده این نهاد در حال برگزاری است و امروز یکشنبه این همایش به پایان می رسد.