آسانژ در پاسخ به سوالی درباره اینکه آیا این اطلاعات تغییر چشمگیری در روند انتخابات ایجاد میکند یا نه به شبکه فاکس نیوز گفت: «من فکر میکنم (تاثیر آن) چشمگیر خواهد بود. همانطور که میدانید این مساله به چگونگی انتشار آن در میان عموم مردم و رسانهها و تاثیرش بستگی دارد.»
آسانژ برای جلوگیری از مسترد شدن به سوئد 5 سال است که در سفارت اکوادور در لندن، پایتخت انگلیس زندگی میکند. وی در سوئد با اتهام تجاوز جنسی مواجه است که آن را رد میکند.
ویکی لیکس در ماه ژوئیه فایلهایی را منتشر کرد که گفته میشود صداهای ضبط شدهای را دربرمیگیرد که از هک کردن سرور کمیته ملی دموکرات و ایمیلهای آن به دست آمد.
این افشاگری در زمان برگزاری کنوانسیون ملی دموکرات که در آن کلینتون به طور رسمی به عنوان نامزد انتخابات ریاست جمهوری معرفی شد دومین مورد در یک رشته مسائلی بود که این حزب را به لرزه درآورد و دبی واسرمن شولتز، رییس این کمیته را به کناره گیری واداشت.
آسانژ در پاسخ به سوالی درباره مقایسه افشاگریهای آتی با اطلاعات منتشر شده در ماه ژوئیه نیز گفت: «من نمیخواهم سهواً چیزی را فاش کنم اما اسناد متنوعی از انواع موسسات وجود دارد که با مبارزات انتخاباتی (کلینتون) مرتبط هستند، برخی به زوایای غیرمنتظره آن پرداختهاند و برخی نیز کاملاً جالب یا حتی سرگرم کننده هستند.»
ویکی لیکس به انتشار مطالب افشاکننده به ویژه از دولتهای مختلف میپردازد. این سازمان در سال 2010 و در یکی از بزرگترین افشاگریها در تاریخ امریکا اسناد محرمانه نظامی و دیپلماتیک این کشور را منتشر کرد.