در این جلسه محمد بنا باید به دفاع از عملکردش در ریو بپردازد و پاسخگوی نتایج نهچندان جالب تیمش باشد.
از همین رو با حسین ملاقاسمی، عضو شورای فنی کشتی فرنگی تماس گرفتیم. او به «سایت نود» گفت: «جلسه شورای فنی هفته آینده با حضور خادم و بنا برگزار خواهد شد تا تمام مسائل روشن شود. به هیچوجه تصور نمیکردیم تیم فرنگی در ریو اینگونه از هم پاشیده شود؛ اما متاسفانه در عمل به پیشبینیهایمان نرسیدیم و شخصا تصور نمیکردم که تیم به چنین حال و روزی بیفتد. با این حال بنا کار خودش را کرد و زحماتش را کشید. به نظر خودش او کار درستی کرده است و هیچ اشتباهی هم نداشته و زیر بار هم نمیرود که بخواهد اشتباهاتش را قبول کند، به هر حال مردم از ما توضیح میخواهند و ما موظف هستیم به آنها توضیح دهیم.» ملاقاسمی در پایان گفت: «هدف ما کمک به کشتی فرنگی ایران است و سعی میکنیم بهترین تصمیم را بگیریم. ضمن اینکه محمد بنا در مورد ادامه کار یا جدایی از تیمملی هم باید نظرش را بدهد، هرچند تصمیمگیرنده نهایی فدراسیون خواهد بود.
با پایان بازیهای المپیک حالا بهترین فرصت است تا نتایج کاروان ورزش ایران در فضایی آرام و منطقی مورد بررسی و تحلیل قرار بگیرد. یکی از تیمهایی که در ریو نتیجه ضعیفی گرفت و در عین حال پیش از شروع رقابتها، امیدواری زیادی به آن میرفت تیم کشتی فرنگی است؛ تیمی که با هدایت محمد بنا در المپیک پیشین (۲۰۱۲ لندن) بهترین نتیجه تاریخ تیمهای ورزشی ایران در المپیک را گرفته بود و با سه مدال طلا، عامل اصلی صعود کلی کاروان ورزش ایران بین ۲۰ تیم برتر دنیا بود. اما اینبار و در ریو، همان تیم لندن به نتیجهای بهتر از دو مدال برنز نرسید تا سرمربی این تیم در معرض بیشترین اعتراضات قرار بگیرد.
متاسفانه تمرینات محمد بنا کاملا شبیه به چهار سال پیش بود که این تیم عازم المپیک لندن شد، اما این موضوع مورد توجه قرار نگرفت که کشتیگیران ما نسبت به المپیک لندن چهار سال پیرتر شدهاند و بدنشان در قبال همان حجم و فشار از تمرینات نمیتوانست مقاومت مشابهی داشته باشد.
کشتیگیران ما چهار سال پیش بهخوبی از عهده تمرینات برمیآمدند و بدنشان جواب میداد، اما دیدیم که اینبار فشار تمرینات باعث شد بیشتر آنها با بدنهایی خسته به المپیک برسند و نتوانند مقابل حریفان کاری انجام دهند. در حقیقت به غیر از سعید عبدولی هیچکدام از کشتیگیران ما نتوانستند فشار تمرینات را تحمل کنند و زمانی که کشتیگیر یا هر ورزشکاری به لحاظ جسمی خسته شود، این موضوع بر روح و روان او نیز اثر مخربی میگذارد.
در این میان نباید فراموش کرد چهار سال پیش با مساعدت مسئولان وقت ورزش، اردویی مفرح و ۱۵روزه برای تیم فرنگی در کیش در نظر گرفته شد تا بچههای فرنگی به لحاظ روحی و روانی آمادگی حضور در لندن را داشته باشند. اینبار هم محمد بنا تقاضای اردوی ۱۵روزه در اصفهان را داشت که مسئولان وزارت ورزش و کمیته ملی المپیک به دلیل نبود بودجه کافی، برپایی این اردوی تفریحی - ورزشی را لغو کردند تا در نهایت تیم فرنگی با بدن و روح و روانی خسته و فرسوده به ریو برود.