به گزارش ایسنا، این روبات حین یک ماه کارآزمایی خود در ترمینال داخلی شماره دو، در یک مرکز اطلاعات تعیینشده یا نزدیک یک نمایشگر اطلاعات به گفتگو با مسافران به زبانهای انگلیسی و ژاپنی میپردازد.
گروه صنعتی هیتاچی امیدوار است بتواند این روبات انساننمای 90 سانتیمتری را تا ماه دسامبر به قابلیتهای مستقلی برای هدایت کاربران به مقاصد تجهیز کند. روبات مذکور اکنون میتواند با سرعت شش کیلومتر در ساعت حرکت کرده و در صورت افتادن، از زمین بلند شود.
در روز رونمایی یک مسافر خارجی از روبات EMIEW3 در مورد محل باجه تبدیل ارز در فرودگاه سوال کرد. این روبات از یکی دیگر از همتایان خود خواست تا وی را به محل مورد نظر ببرد و روبات دوم نیز از مسافر خواست تا وی را دنبال کند.
از زمان معرفی EMIEW در سال 2005، هیتاچی به ارتقای قابلیتهای این روبات پرداخته است. جدیدترین نسخه این روبات یعنی EMIEW3 که دارای یک پردازشگر کنترل از راه دور برای پردازش تصاویر و صداها است، در ماه آوریل رونمایی شد.
به گفته شرکت سازنده، چندین روبات میتوانند با استفاده از یک سیستم عامل از راه دور به هم مرتبط شوند. هیتاچی امیدوار است بتواند به زودی زبانهای دیگر مانند کرهای و چینی را نیز به قابلیتهای این روبات بیفزاید.
تاریخ انتشار: ۱۳ شهریور ۱۳۹۵ - ۱۰:۵۵
همشهری آنلاین: شرکت هیتاچی استفاده آزمایشی از روبات انساننمای EMIEW۳ را برای کمک به مسافران خارجی در فرودگاه هاندای توکیو آغاز کرد.